Xion Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2014 #1 Windows 8.1 kullanıyorum. Ancak mağazayı açmaya çalışınca mağaza açılmıyor ve masa üstüne atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Windows 8.1 kullanıyorum. Ancak mağazayı açmaya çalışınca mağaza açılmıyor ve masa üstüne atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Aralık 2014 #2 Görev Yöneticisi üzerinden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın ve düzelip düzelmediğine bakın. Ayrıca yönetici komut istemi açıp komutu girin: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow
Görev Yöneticisi üzerinden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın ve düzelip düzelmediğine bakın. Ayrıca yönetici komut istemi açıp komutu girin: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow
Xion Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2014 #3 @MF Windows Gezgini'ni yeniden başlattım ancak olmadı. Bu arada dediğiniz kodu yazdım. Şu anda bir şeyleri tarıyor ancak ne taradığını anlamadım. @MF Tarama bitti şimdi ne yapmam gerekiyor. (Mağaza hala açılmıyor.)
@MF Windows Gezgini'ni yeniden başlattım ancak olmadı. Bu arada dediğiniz kodu yazdım. Şu anda bir şeyleri tarıyor ancak ne taradığını anlamadım. @MF Tarama bitti şimdi ne yapmam gerekiyor. (Mağaza hala açılmıyor.)
emirturk Hectopat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #4 Windows'unuz orjinal mi?