MAGE1070M sistem nasıldır ?

emretrkkl

Kilopat
Daha fazla  
Önüzümdeki pazartesi günü sipariş vermek üzerine bir PC alacağım. Aslında aklımda gaming laptop vardı monster vs ama upgrade edememe durumundan dolayı masaüstüne yöneldim. Şu an bütçem en fazla 4300 TL monitörüm şuan için var idare eder. Biraz araştırdım:

MAGE1070M i5-7500 8GB 1TB 8GB GTX1070 600W

Bu ürün aklıma yattı hazır sistemde istersem parça ekletebiliyor veya değiştirtebiliyorum. Varsa bir öneriniz vs alabilirim çok makbule geçer şöyle yap bunu ekle daha iyi olur diyebilecek bilgili arkadaşlar vardır. Birde bu sistemde i5 yada Ryzen işlemci ekran kartına yetersiz kalabilir mi ? Diye kafama takıldı. Yardım ve önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.jpg

RAM: GSKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 3000Mhz DDR4 Soğutuculu CL15 Pc Ram F4-3000C15S-8GVRB

4350 TL'ye hem Ryzen 5 hem de 250 GB SSD içeren sistem topladım, çok daha iyi olacaktır. Umarım monitörün 60Hz falan değildir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı