Diğer Magegee şeffaf keycapler 253TL

Ben bunu aula f75 ile beraber aldım bekliyorum baya uygun fiyati pudding keycaps için

Genelde böyle ucuz setlerin duvar kalınlıkları Suriyeli ustalar yapmış gibi dalga dalga oluyor. Işık geçtiği için de ne yazık ki çok belli oluyor.

Genelde böyle ucuz setlerin duvar kalınlıkları Suriyeli ustalar yapmış gibi dalga dalga oluyor. Işık geçtiği için de ne yazık ki çok belli oluyor.
Bilemiycem valla guzel duruyor diye aldım ben

Her şey dahil 253TL mi oluyor? Temu'dan hiç sipariş vermedim.

Ben de Aula F75'e takarım yüksek ihtimalle Akko'da tuşlara ışık vurmadığı için babam göremiyor geceleri aulayı ona kitleyeceğim.

Kötü bu arada. Alt kısımları sarımtırak ve ışık keycapin içinden görünüyor. Yani atıyorum boşluk tuşunu taktınız ya, beyazın rengin içinden ışık süzmesi görünüyor. Prismcapste vs. yoktu bu olay. Ya da bana gelenlerde bu sorun vardı bilmiyorum.

İade ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…