Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Hangisi daha iyidir? Temu'dan almayin diyenleri dinlemiyorum faremi aldım çatır çatır kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyidir? MageGee star75 Aula F75
Hangisi daha iyidir? Temu'dan almayin diyenleri dinlemiyorum faremi aldım çatır çatır kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyidir? MageGee star75 Aula F75
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 F75 daha iyi.
A Axelnyx Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 18 10 Kasım 2024 #3 Jeasust dedi: Hangisi daha iyidir? Temu'dan almayin diyenleri dinlemiyorum faremi aldım çatır çatır kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyidir? MageGee star75 Aula F75 Genişletmek için tıkla... 700 TL Fiyat farki var benim dusuncem F75 daha mantikli.
Jeasust dedi: Hangisi daha iyidir? Temu'dan almayin diyenleri dinlemiyorum faremi aldım çatır çatır kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyidir? MageGee star75 Aula F75 Genişletmek için tıkla... 700 TL Fiyat farki var benim dusuncem F75 daha mantikli.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #4 Hocam F75'ın tuşları saydam değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? O kadar RGB koyup hotswap falan derken tuşları niye saydam değil? Birde F75'in sarı switchi mi ? Yoksa kırmızı switchi mi daha iyi?
Hocam F75'ın tuşları saydam değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? O kadar RGB koyup hotswap falan derken tuşları niye saydam değil? Birde F75'in sarı switchi mi ? Yoksa kırmızı switchi mi daha iyi?
A Axelnyx Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 18 10 Kasım 2024 #5 Jeasust dedi: Hocam F75'ın tuşları saydam değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? O kadar RGB koyup hotswap falan derken tuşları niye saydam değil? Bir de F75'in sarı switch mi? Yoksa kırmızı switch mi? Genişletmek için tıkla... Evet saydam degil RGB gecirmiyor ama RGB'leri guclu gibi pek sorun olusturmaz. Eger o kadar sorun olursa keycaps alinabilir size kalmis. Jeasust dedi: Hocam F75'ın tuşları saydam değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? O kadar RGB koyup hotswap falan derken tuşları niye saydam değil? Birde F75'in sarı switchi mi ? Yoksa kırmızı switchi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jeasust dedi: Hocam F75'ın tuşları saydam değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? O kadar RGB koyup hotswap falan derken tuşları niye saydam değil? Bir de F75'in sarı switch mi? Yoksa kırmızı switch mi? Genişletmek için tıkla... Evet saydam degil RGB gecirmiyor ama RGB'leri guclu gibi pek sorun olusturmaz. Eger o kadar sorun olursa keycaps alinabilir size kalmis. Jeasust dedi: Hocam F75'ın tuşları saydam değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? O kadar RGB koyup hotswap falan derken tuşları niye saydam değil? Birde F75'in sarı switchi mi ? Yoksa kırmızı switchi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #6 Tabii ki F75 soru bile değil. F75 daha pahalı olmuş olsa yine F75 alırdım.
A Axelnyx Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 18 10 Kasım 2024 #7 Axelnyx dedi: Evet saydam degil RGB gecirmiyor ama RGB'leri guclu gibi pek sorun olusturmaz. Eger o kadar sorun olursa keycaps alinabilir size kalmis. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradan bakip secebilirsiniz size kalmis.
Axelnyx dedi: Evet saydam degil RGB gecirmiyor ama RGB'leri guclu gibi pek sorun olusturmaz. Eger o kadar sorun olursa keycaps alinabilir size kalmis. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradan bakip secebilirsiniz size kalmis.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #8 Jeasust dedi: Birde F75'in sarı switchi mi ? Yoksa kırmızı switchi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Beyaz rengi Reaper, siyah rengi Graywood V3 kullanıyor.
Jeasust dedi: Birde F75'in sarı switchi mi ? Yoksa kırmızı switchi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Beyaz rengi Reaper, siyah rengi Graywood V3 kullanıyor.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #9 Çok sağol peki Aula F75 gasket mekanik klavye mi?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #10 Jeasust dedi: Çok sağol peki Aula F75 gasket mekanik klavye mi? Genişletmek için tıkla... Evet gasket mount.
Jeasust dedi: Çok sağol peki Aula F75 gasket mekanik klavye mi? Genişletmek için tıkla... Evet gasket mount.