Modeli belli, baslikta yazilmis. Markasi Magic Refiner, modeli RK68.
Bu tur klavyelerde tuslarin bozulma ihtimali az da olsa var.
Vergisiyle, baska masraflariyla yurt icinden daha iyi klavye alinabilir belki, piyasaya son zamanlarda hakim olmadigim icin yardimci olamiyorum maalesef. Daha bilgili arkadaslar yanitlar.
Teknoloji her zaman şans işidir. Güvenilir donanım almak olumsuz şansı sadece düşürür 0'a indirmez. Ben de geçenlerde 800 ile başlayıp 1500 ile bitirdiğim bir klavye arayışı serüvenini aşağıda linkini verdiğim ve incelemesini yaptığım klavye ile bitirdim. Bu klavye de düşük bütçede tercihlerim arasındaydı. Ancak hevesim her zaman bozulma sebebinden kırıldı. O yüzden ona vereceğim 700 liranın çöpe gitmesini istemedim öyle bir sebepten. Bu foruma da danıştım RK61 öneren olmuştu 1000 lira civarına. Ben ise Akko sevdiğim için alıyosam tek seferde sağlamından alayım uzun süre kullanayım dedim. Ayrıca modlamaya açık sağlam bir klavye olması da sebeplerimden biri.
Teknoloji her zaman şans işidir. Güvenilir donanım almak olumsuz şansı sadece düşürür 0'a indirmez. Ben de geçenlerde 800 ile başlayıp 1500 ile bitirdiğim bir klavye arayışı serüvenini aşağıda linkini verdiğim ve incelemesini yaptığım klavye ile bitirdim. Bu klavye de düşük bütçede tercihlerim arasındaydı. Ancak hevesim her zaman bozulma sebebinden kırıldı. O yüzden ona vereceğim 700 liranın çöpe gitmesini istemedim öyle bir sebepten. Bu foruma da danıştım RK61 öneren olmuştu 1000 lira civarına. Ben ise Akko sevdiğim için alıyorsam tek seferde sağlamından alayım uzun süre kullanayım dedim. Ayrıca modlamaya açık sağlam bir klavye olması da sebeplerimden biri.
Hocam tam RK61'e bakarken yorumunuzu gördüm. Baktım 1000 TL alayım dedim iptal ettim kargomu fakat bir baktım kargoyla beraber 1480 TL kargo fiyatıyla birlikte 1000 TL olan beyaz RK61 var mı hocam Bluetooth'lu?
Geçenlerde ikili modu 1100'lerdeydi diye hatırlıyorum. 2 modlu ve 3 modlu aynı fiyat olmuş. Alternatifleri var banggoodda ama hangileri hatırlamıyorum.
Geçenlerde ikili modu 1100'lerdeydi diye hatırlıyorum. 2 modlu ve 3 modlu aynı fiyat olmuş. Alternatifleri var banggoodda ama hangileri hatırlamıyorum.
Yalnızca US$45.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Çift Modlu 60% Altın / Buz Mavisi Aydınlatmalı Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Güvenilir mi? 2 tane bu klavyeden satılıyor biri 1300 küsür diğeri de bu. 867 tl ye denk geliyor kargo dahil. Pek güvenemedim.