Sweetys Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 290 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JRXN1MK/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3BAG9MNWQLWU9&psc=1 bu klavyeyi aldım fakat kılavuzuna falan baktım. Ben yapamadım. Ok tuşlarını kullanmak için GTA V kalıcı bir şekilde nasıl kitleyebilirim?
Arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JRXN1MK/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3BAG9MNWQLWU9&psc=1 bu klavyeyi aldım fakat kılavuzuna falan baktım. Ben yapamadım. Ok tuşlarını kullanmak için GTA V kalıcı bir şekilde nasıl kitleyebilirim?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Mayıs 2023 #2 H, B, N ve M tuşları ok olması gerek. FN'e basarken onlara basarak kullanabilirsin. H yukarı B sol M sağ N aşağı. FN+Space de FN Lock olması gerek. Artı 0 Eksi
H, B, N ve M tuşları ok olması gerek. FN'e basarken onlara basarak kullanabilirsin. H yukarı B sol M sağ N aşağı. FN+Space de FN Lock olması gerek.
KS KS Sweetys Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 290 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 ImDominatingU dedi: H, B, N ve M tuşları ok olması gerek. FN'e basarken onlara basarak kullanabilirsin. H yukarı b sol m sağ n aşağı. FN+space de FN lock olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ok tuşlarını biliyorumda FN direk kilitlemek istiyorum basılı tutup kullanmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
ImDominatingU dedi: H, B, N ve M tuşları ok olması gerek. FN'e basarken onlara basarak kullanabilirsin. H yukarı b sol m sağ n aşağı. FN+space de FN lock olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ok tuşlarını biliyorumda FN direk kilitlemek istiyorum basılı tutup kullanmak istemiyorum.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Mayıs 2023 #4 Sweetys dedi: Ok tuşlarını biliyorumda FN direk kilitlemek istiyorum basılı tutup kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... FN Lock yokmuş bu modelde, maalesef. Artı 0 Eksi
Sweetys dedi: Ok tuşlarını biliyorumda FN direk kilitlemek istiyorum basılı tutup kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... FN Lock yokmuş bu modelde, maalesef.