Magic Refiner MK22 klavyede sıvı teması sonrası tuş basılı kaldı

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 286

tii

Kilopat
Makaleler
3
Klavyeye ayran döküldü, içini açıp alt kısmını temizledim fakat Switch'lerin altındaki bölümü temizleyemiyorum çünkü Switch'ler lehimli klavyenin üst kısmını ayıramıyorum. Tuşların çoğu basılı (FN dahil) kaldı hiçbir şey yapamıyorum klavyede ne yapmam gerekiyor? Klavyenin ortasındaki boşluktan üst kısmını saç kurutma makinesi ile kurutmayı denedim herhangi bir sıvı akmadı. Ne yapmalıyım?
Magic Refiner mk22.

Alt Tab vs. çalışıyor, FN tuşu yüzünden klavyede hiçbir şey yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
gördüğüme göre açtın bir diğer başlıkta basmadığını veya çift bastığını söylemişsin klavyen gömülü veya değil zarar vermeden çıkart fön makinesinin soğuk ayarı varsa soğukla yoksa sıcakla lehimlere zarar vermeden her parçayı kurut devre spreyi ile temizle klavyenin tuşunun etrafını da kürdana açmaya çalış kısa devre yapmamış olması büyük şans ama oksitlenme diye bir derdin var

gördüğüme göre açtın bir diğer başlıkta basmadığını veya çift bastığını söylemişsin klavyen gömülü veya değil zarar vermeden çıkart fön makinesinin soğuk ayarı varsa soğukla yoksa sıcakla lehimlere zarar vermeden her parçayı kurut devre spreyi ile temizle klavyenin tuşunun etrafını da kürdana açmaya çalış kısa devre yapmamış olması büyük şans ama oksitlenme diye bir derdin var
Çift basma/basmama sorunu çoktan çözülmüştü. Klavyenin şu an erişebildiğim bölümünde herhangi bir sıvı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı