NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Amazon.com.tr Ürünü çok beğendim, şu ankini değiştirmeyi planlıyorum. Alınır mı?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 NRXVANA dedi: Amazon.com.tr Ürünü çok beğendim, şu ankini değiştirmeyi planlıyorum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Outemu kullanıyordu galiba bu model. O paraya dolandırıcılık resmen.
NRXVANA dedi: Amazon.com.tr Ürünü çok beğendim, şu ankini değiştirmeyi planlıyorum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Outemu kullanıyordu galiba bu model. O paraya dolandırıcılık resmen.
meyvesuyudunyasi Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 17 27 Kasım 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: Outemu kullanıyordu galiba bu model. O paraya dolandırıcılık resmen. Genişletmek için tıkla... O paraya ses tekerleği olan bir klavye önerir misin? %75, hot swap ve tok sesli olmasını istiyorum.
Hyuuga Neji dedi: Outemu kullanıyordu galiba bu model. O paraya dolandırıcılık resmen. Genişletmek için tıkla... O paraya ses tekerleği olan bir klavye önerir misin? %75, hot swap ve tok sesli olmasını istiyorum.