N nunuwl Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Magic Refiner RK68 60% almayı düşünüyorum. Birkaç kişi önermişti ama bildiğim kadarıyla kablosuz kullanılamıyormuş. Sorun yaşar mıyım uzun kullanımda?
Magic Refiner RK68 60% almayı düşünüyorum. Birkaç kişi önermişti ama bildiğim kadarıyla kablosuz kullanılamıyormuş. Sorun yaşar mıyım uzun kullanımda?
Tokatlı Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 Bende çok yükseliyorum bu klavyeye ama oyun oynarken çok gecikme yaşanır mı diye tereddütte kaldım.
E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2023 #3 Tokatlı dedi: Bende çok yükseliyorum bu klavyeye ama oyun oynarken çok gecikme yaşanır mı diye tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine ziyoulang t60 daha iyi olabilir
Tokatlı dedi: Bende çok yükseliyorum bu klavyeye ama oyun oynarken çok gecikme yaşanır mı diye tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine ziyoulang t60 daha iyi olabilir