Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #11 yusufklncc dedi: Arada kalıyorum hocam ben de. Dün şöyle bir klavye gördüm modifikasyona da açık ileride bir şeyler yapmak istersem diye. Biri videosunu da çekmiş. Amazon.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Clickt Switch'leri falanda var hocam bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz.
yusufklncc dedi: Arada kalıyorum hocam ben de. Dün şöyle bir klavye gördüm modifikasyona da açık ileride bir şeyler yapmak istersem diye. Biri videosunu da çekmiş. Amazon.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Clickt Switch'leri falanda var hocam bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz.