KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #61 sherkll dedi: Dostum switchlerin öakma olma ihtimali yok tabii ki. emin ol dk61se bundan kötüdür eğer bütçe yükseltirsen dk61e almanı öneririm Genişletmek için tıkla... Aldım artık. Bende biraz RGB manyaklığı var da bunun tasarımını ve ışıklandırmasını hiç sevmedim.
sherkll dedi: Dostum switchlerin öakma olma ihtimali yok tabii ki. emin ol dk61se bundan kötüdür eğer bütçe yükseltirsen dk61e almanı öneririm Genişletmek için tıkla... Aldım artık. Bende biraz RGB manyaklığı var da bunun tasarımını ve ışıklandırmasını hiç sevmedim.
sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Yer Manisa 31 Temmuz 2023 #62 KBDALES dedi: Aldım artık. Bende biraz RGB manyaklığı var da bunun tasarımını ve ışıklandırmasını hiç sevmedim. Genişletmek için tıkla... ne aldınız acaba? anlayamadım da tam olarak
KBDALES dedi: Aldım artık. Bende biraz RGB manyaklığı var da bunun tasarımını ve ışıklandırmasını hiç sevmedim. Genişletmek için tıkla... ne aldınız acaba? anlayamadım da tam olarak
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #63 sherkll dedi: ne aldınız acaba? anlayamadım da tam olarak Genişletmek için tıkla... Pek sevmesemde e YOOSO z11 rainbow aldım.
sherkll dedi: ne aldınız acaba? anlayamadım da tam olarak Genişletmek için tıkla... Pek sevmesemde e YOOSO z11 rainbow aldım.
sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Yer Manisa 31 Temmuz 2023 #64 KBDALES dedi: Pek sevmesemde e YOOSO z11 rainbow aldım. Genişletmek için tıkla... ilerleyen zamanlarda eğer zam gelmezse 400 tl civarında Akko switchler alarak klavyeyi sevebilirsiniz aslında
KBDALES dedi: Pek sevmesemde e YOOSO z11 rainbow aldım. Genişletmek için tıkla... ilerleyen zamanlarda eğer zam gelmezse 400 tl civarında Akko switchler alarak klavyeyi sevebilirsiniz aslında
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #65 sherkll dedi: ilerleyen zamanlarda eğer zam gelmezse 400 tl civarında Akko switchler alarak klavyeyi sevebilirsiniz aslında Genişletmek için tıkla... RGB takabilir miyim?
sherkll dedi: ilerleyen zamanlarda eğer zam gelmezse 400 tl civarında Akko switchler alarak klavyeyi sevebilirsiniz aslında Genişletmek için tıkla... RGB takabilir miyim?
sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Yer Manisa 31 Temmuz 2023 #66 KBDALES dedi: RGB takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam neden takamayasanız? @erdem53426 hocamıza switch gelecek değiştireceği zaman size gerekli bilgileri verecektir
KBDALES dedi: RGB takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam neden takamayasanız? @erdem53426 hocamıza switch gelecek değiştireceği zaman size gerekli bilgileri verecektir
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #67 sherkll dedi: Dostum switchlerin öakma olma ihtimali yok tabii ki. emin ol dk61se bundan kötüdür eğer bütçe yükseltirsen dk61e almanı öneririm Genişletmek için tıkla... DK61E optik mekanik klavye bu arada hocam haberiniz olsun. KBDALES dedi: RGB takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bazı switchlerin housingleri opak yapıda olduğu için RGB görünürlüğü baya azalıyor bu arada. İleride switch alacaksanız haberiniz olsun. Son düzenleme: 31 Temmuz 2023
sherkll dedi: Dostum switchlerin öakma olma ihtimali yok tabii ki. emin ol dk61se bundan kötüdür eğer bütçe yükseltirsen dk61e almanı öneririm Genişletmek için tıkla... DK61E optik mekanik klavye bu arada hocam haberiniz olsun. KBDALES dedi: RGB takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bazı switchlerin housingleri opak yapıda olduğu için RGB görünürlüğü baya azalıyor bu arada. İleride switch alacaksanız haberiniz olsun.
E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 1 Ağustos 2023 #68 Güllaç dedi: DK61E optik mekanik klavye bu arada hocam haberiniz olsun. Hocam bazı Switch'lerin housingleri opak yapıda olduğu için RGB görünürlüğü bayağı azalıyor bu arada. İleride Switch alacaksanız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Womier WK61 hakkında düşünceleriniz nedir? Hipyo Tech bütçe dostu olarak önermiş.
Güllaç dedi: DK61E optik mekanik klavye bu arada hocam haberiniz olsun. Hocam bazı Switch'lerin housingleri opak yapıda olduğu için RGB görünürlüğü bayağı azalıyor bu arada. İleride Switch alacaksanız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Womier WK61 hakkında düşünceleriniz nedir? Hipyo Tech bütçe dostu olarak önermiş.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #69 erdem53426 dedi: Hocam Womier WK61 hakkında düşünceleriniz nedir? Hipyo Tech bütçe dostu olarak önermiş. Genişletmek için tıkla... Gamakay k61 ile aynı klavye diye biliyorum. erdem53426 dedi: Hocam Womier WK61 hakkında düşünceleriniz nedir? Hipyo Tech bütçe dostu olarak önermiş. Genişletmek için tıkla... Ben olsam gamakay mk61 alırdım ama alınabilir.
erdem53426 dedi: Hocam Womier WK61 hakkında düşünceleriniz nedir? Hipyo Tech bütçe dostu olarak önermiş. Genişletmek için tıkla... Gamakay k61 ile aynı klavye diye biliyorum. erdem53426 dedi: Hocam Womier WK61 hakkında düşünceleriniz nedir? Hipyo Tech bütçe dostu olarak önermiş. Genişletmek için tıkla... Ben olsam gamakay mk61 alırdım ama alınabilir.
E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 1 Ağustos 2023 #70 KBDALES dedi: GamaKay K61 ile aynı klavye diye biliyorum. Ben olsam GamaKay MK61 alırdım ama alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arasında 1300 lira fark var ve ayrıca PBT keycapler ve hazır switclhler kullanılıyor, nasıl bu kadar ucuz?
KBDALES dedi: GamaKay K61 ile aynı klavye diye biliyorum. Ben olsam GamaKay MK61 alırdım ama alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arasında 1300 lira fark var ve ayrıca PBT keycapler ve hazır switclhler kullanılıyor, nasıl bu kadar ucuz?