Mehmet Halis
Kilopat
RK68 ve K68 güzel sadece ama ikisini de karşılaştıracak olursak, K68 biraz daha iyi yalıtım ve ses konusunda. Ayrıca modlanan bir klavye bazı alıcılar tarafından. K68 tercih edebilirsin.Arkadaşlar merhaba, klavye almaya karar verdim. Bütçem dahilinde bulabilidğim klavyeler bunlar. Açıkçası %60 klavyeleri bir denemek istiyorum. Yıllardır membran klavye kullandığım için bu klavyeler bana zaten kaliteli gelecektir ama aralarından hangisini seçmemi önerirsiniz? Bir de Redragon marka klavyenin çok önerildiğini gördüm ancak küçük bir klavye deneyimlemek istiyorum.
@GalaxySal450 @ImDominatingU
Hocam switchleri hakkında bilginiz var mı? Kablosuz olduğu için bağlantı sorunları yaşar mıyım? Kasam masanın altında olduğu için çekincelerim var.RK68 ve K68 güzel sadece ama ikisini de karşılaştıracak olursak, K68 biraz daha iyi yalıtım ve ses konusunda. Ayrıca modlanan bir klavye bazı alıcılar tarafından. K68 tercih edebilirsin.
2.4GHz açısından sorun olmaz gecikme açısından fakat switchleri kaliteli değil, markaları var mı yok mu ondan da emin değilim. Bence iyi al bütçe arttırıp ileride alma şu an al.Hocam switchleri hakkında bilginiz var mı? Kablosuz olduğu için bağlantı sorunları yaşar mıyım? Kasam masanın altında olduğu için çekincelerim var.
Ayrıca ışıksız olması kısmına da biraz takıldım, gece yazı yazarken sıkıntı çıkarmasından korkuyorum.
Bir taraftan da almışken biraz daha iyisini alayım düşüncesindeyim, ilerleyen zamanda bütçe artırıp daha iyi bir modele yönelmem daha mı iyi olur?
Bir anlık heves ile almış gibi olmak istemiyorum. Sanırım almışken iyi bir tanesini almak en mantıklısı. Açıkçası yeni bir klavyeye çok ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum bir taraftan. Beklemeye devam edeceğim, zaten sosyalin indirim kısımlarını takip ediyorum. Dişe dokunur bir indirim yakalarsam alırım yoksa birkaç ay daha biriktirip kaliteli bir tane almak daha mantıklı gibi.2.4GHz açısından sorun olmaz gecikme açısından fakat switchleri kaliteli değil, markaları var mı yok mu ondan da emin değilim. Bence iyi al bütçe arttırıp ileride alma şu an al.
Evet hocam biriktirip alman daha mantıklı, öyle yap.Bir anlık heves ile almış gibi olmak istemiyorum. Sanırım almışken iyi bir tanesini almak en mantıklısı. Açıkçası yeni bir klavyeye çok ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum bir taraftan. Beklemeye devam edeceğim, zaten sosyalin indirim kısımlarını takip ediyorum. Dişe dokunur bir indirim yakalarsam alırım yoksa birkaç ay daha biriktirip kaliteli bir tane almak daha mantıklı gibi.
Akko klavyeler çok iyi aslında PCB kalitesi de aşırı kalitesiz değil, kim demiş anlamadım. 1 sene kullanma imkanım oldu ve cidden en en rahat klavyelerdendi. Arkadaşım da aktif olarak 3 senedir kullanıyor ve hiçbir sorun yaşamadı zaten onun önerisine güvenip almıştım iyi ki de güvendim diyebilirim.Ben de bir kaç gündür arayıştaydım. Kuzenim Akko 3068B plus world tour almış. Onlarda kullanımı çok hoşuma gitmişti. Zaten böyle klavyelerden hoşlanıyordum ve şu konuyu açmıştım.
1000 TL altında %60 Mekanik klavye önerisi
Herkese selam dostlar. Son zamanlarda klavyede yazı yazmayı sevdiğim için ses tarafında beni tatmin edecek bir klavye arıyorum. Aslında eskiden kalma iş gören bir klavye vardı ancak ben daha küçük ve çok ses çıkarmayan bir klavye istediğimden düşük bütçede böyle bir klavye almıştım. Geçenlerde...www.technopat.net
Ve evet bir kaç yorum inceleme vs gördükten sonra bu fiyatlarda bilinmedik klavye istemedim. Aslında düşüncem böyle bir klavye alıp bir kaç ay kullanıp yazın daha iyi bir klavye almaktı ama arada kaldım hep. Paramı çöpe atmak istemedim. O gün bütçem 1000Tl'ye çıkmıştı. Kuzenimde Akko olduğu için ve gerçekten kaliteli bir marka olduğunu düşündüğüm için dün Amazonda gezerken bu klavyeyi gördüm.
Daha önceden görmüştüm ama 1600-Vergi ile 1800 civarıydı diye hatırlıyorum ve bu çok fazlaydı. Ayrıca istediğim ses için illa her klavyeyi modlamam gerekiyordu. En azından kaliteli bir klavye olsun biraz istemiştim ama bu markaların PCB'lerinin aşırı kalitesiz olduğu söyleniyordu. Ben de işte gezinirken %15 kupon olduğunu gördüm bu klavyede. 200TL indirimle 1400TL'ye geliyor 7 Mayısa kadar. Ayrıca sonradan dikkatimi çeken "Cream Yellow" switchler tam olarak neredeyse benim istediğim kaliteye ve sese sahipler. İlerde switch değiştirmeme gerek kalmayacaktı. Şu an bu klavyeyi 7 Mayısa kadar almayı düşünüyorum. Fikrimi paylaşmak istedim. Bence garantisi olmayan ürünler için paranı harcama. En azından RK61 alabilirsin bütçeni biraz arttırıp.
@ImDominatingU Siz bu Akko klavye ve switchler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yok o kısımda yanlış anlaşıldım. Kötü derken bu 700'lük klavyeler için demiştim Magic Refiner, Yindiao vs.Akko klavyeler çok iyi aslında PCB kalitesi de aşırı kalitesiz değil, kim demiş anlamadım.
Tamam o zaman hocam biraz karışık durmuş zatenYok o kısımda yanlış anlaşıldım. Kötü derken bu 700'lük klavyeler için demiştim Magic Refiner, Yindiao vs.
Düşünceniz için teşekkürler bundan alacağım. Aldığım zaman incelemesini foruma ekleyeceğim en kısa sürede.