S sigmoid Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Intel i7 13nesil işlemci bakıyorum. Hangi platforma baktıysam karşıma Magic Teknoloji çıkıyor. İşlemci kutusuz tray olarak satılıyor. Bu işlemciler sıfır mı yoksa ikinci el mi? Bir sorun yaşar mıyım?
Intel i7 13nesil işlemci bakıyorum. Hangi platforma baktıysam karşıma Magic Teknoloji çıkıyor. İşlemci kutusuz tray olarak satılıyor. Bu işlemciler sıfır mı yoksa ikinci el mi? Bir sorun yaşar mıyım?
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 sigmoid dedi: Intel i7 13nesil işlemci bakıyorum. Hangi platforma baktıysam karşıma magic teknoloji çıkıyor. İşlemci kutusuz tray olarak satılıyor. Bu işlemciler sıfır mı yoksa ikinci el mi? Bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu işlemci sadece kutusuz olarak geliyor. Eğer elinde kullanabilecğin bir işlemci soğutucu varsa alıp kullanabilirsin. Satıcı hakkında bir bilgim yok.
sigmoid dedi: Intel i7 13nesil işlemci bakıyorum. Hangi platforma baktıysam karşıma magic teknoloji çıkıyor. İşlemci kutusuz tray olarak satılıyor. Bu işlemciler sıfır mı yoksa ikinci el mi? Bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu işlemci sadece kutusuz olarak geliyor. Eğer elinde kullanabilecğin bir işlemci soğutucu varsa alıp kullanabilirsin. Satıcı hakkında bir bilgim yok.
F fatih00mm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 30 4 Mayıs 2025 #3 sigmoid dedi: Intel i7 13nesil işlemci bakıyorum. Hangi platforma baktıysam karşıma Magic Teknoloji çıkıyor. İşlemci kutusuz tray olarak satılıyor. Bu işlemciler sıfır mı yoksa ikinci el mi? Bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Satın aldınız mı? aldıysanız bir sorun çıktı mı?
sigmoid dedi: Intel i7 13nesil işlemci bakıyorum. Hangi platforma baktıysam karşıma Magic Teknoloji çıkıyor. İşlemci kutusuz tray olarak satılıyor. Bu işlemciler sıfır mı yoksa ikinci el mi? Bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Satın aldınız mı? aldıysanız bir sorun çıktı mı?
S sigmoid Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 Başka bir satıcıdan kutulu aldım.