Kimsenin HyperOS'tan memnun kaldığını görmedim. Custom ROM'a geçiş yapmayı istiyor çoğu Xiaomi kullanıcısı. Annemin de telefonunda HyperOS var, sürümünü unuttum, berbat. Kurtulamıyoruz da tam olarak.
Kimsenin Hyper OS'tan memnun kaldığını görmedim. Custom ROM'a geçiş yapmayı istiyor çoğu Xiaomi kullanıcısı. Annemin de telefonunda Hyper OS var, sürümünü unuttum, berbat. Kurtulamıyoruz da tam olarak.
Hocam tabletler için hangisi daha iyi sizce ben Honor Pad V9 kullanıyorum da yakın zamanda aldım. Xiaomi Pad 7 ile arasında kalmıştım ama haliyle onun kalemi Türkiye de yok maalesef o yüzden Honor daha mantıklı geldi ve onu aldım. MagicOS'u çok sevdim açıkçası çok sade ve kararlı duruyor. Xiaomi hiç deneyimlemedim de merakımdan sordum. Samsung S24+ kullanıyorum ama MagicOS'u çok sevdim ya.
Hocam tabletler için hangisi daha iyi sizce ben Honor Pad V9 kullanıyorum da yakın zamanda aldım. Xiaomi Pad 7 ile arasında kalmıştım ama haliyle onun kalemi Türkiye de yok maalesef o yüzden Honor daha mantıklı geldi ve onu aldım. MagicOS'u çok sevdim açıkçası çok sade ve kararlı duruyor. Xiaomi hiç deneyimlemedim de merakımdan sordum. Samsung S24+ kullanıyorum ama MagicOS'u çok sevdim ya.
MagicOS deneme fırsatım oldu, zaten aktif olarak EMUI arayüzü kullanıyorum, tabletlerde ve Çinli Huawei telefonlarda olan HarmonyOS geçiyor ve MagicOS ile oldukça yakınlar. HyperOS'un MagicOS ile kapışması söz konusu değil gördüğüm kadarıyla.
MagicOS deneme fırsatım oldu, zaten aktif olarak EMUI arayüzü kullanıyorum, tabletlerde ve Çinli Huawei telefonlarda olan HarmonyOS geçiyor ve MagicOS ile oldukça yakınlar. Hyper OS'un MagicOS ile kapışması söz konusu değil gördüğüm kadarıyla.
O zaman çok abartılmış hocam. Çünkü öve öve bitiremediler HyperOS'u. Ama temelinde EMUI yok mu zaten? Bende babamın Redmi Note 8 telefonundan biliyorum, berbat bir arayüz. Ona da yakın zamanda Samsung aldıracağım, çöp oldu artık.
O zaman çok abartılmış hocam. Çünkü öve öve bitiremediler HyperOS'u. Ama temelinde EMUI yok mu zaten? Bende babamın Redmi Note 8 telefonundan biliyorum, berbat bir arayüz. Ona da yakın zamanda Samsung aldıracağım, çöp oldu artık.
Sadece Spotify'dan müzik dinlerken başka uygulamaya geçtiğimde müzik kapanıyor kendiliğinden. Bundan harici baska bugla karşılaşmadım. Ama çok iyi yapmışlar HyperOS 3. iOS gibi müzik dinlerken baska uygulamaya geçtiğimde telefonun ön kamerasında küçük pencere oluyor.