Odin ile TWRP işlemini yaptım, Recovery Mode'a gelip, SD karttan Magisk.zip (apk olarak da denedim) dosyasını kuruyorum, telefonu açıp Magisk uygulamasına girdiğimde yüklenmiş olarak gözükmüyor, "Bulunamadı" diyor ve rootlanmamış olarak gözüküyor. Ne yapabilirim?
Merhabalar bu konumuzda Samsung Cihazlara magisk ve TWRP nasıl Atılır onu anlatacağım. NOT: Cihazınızın başına geleceklerden sorumlu değilim cihazınız bootlop olursa stock ROM atarak çözebilirsiniz. Gerekenler: Sağlam bir şarj kablosu Bilgisayar Ve şimdi nasıl yapıldığına dair bilgiyi...
Merhabalar bu konumuzda Samsung Cihazlara magisk ve TWRP nasıl Atılır onu anlatacağım. NOT: Cihazınızın başına geleceklerden sorumlu değilim cihazınız bootlop olursa stock ROM atarak çözebilirsiniz. Gerekenler: Sağlam bir şarj kablosu Bilgisayar Ve şimdi nasıl yapıldığına dair bilgiyi...
Aslına bakarsan ben bunun aynısını yaptım, dediğim gibi TWRP yükledim, recovery mode'a geçip Magisk yüklemeye çalıştım. Bu konudan eksik yaptığım bir şey yok.
Stock ROM'unuzun içerisinde bulunan boot dosyasını Magisk üzerinden patchleyip @rusen02'nin attığı site üzerinde anlatıldığı gibi adb üzerinden yüklemeye çalışın.
Stock ROM'unuzun içerisinde bulunan boot dosyasını Magisk üzerinden patchleyip @rusen02'nin attığı site üzerinde anlatıldığı gibi adb üzerinden yüklemeye çalışın.
Magisk ile rootlanıyor, arkadaşın attığı farklı bir rootlama yöntemi.