Magisk Bulunamadı hatası

O toplara hiç girmek istemiyorum, pek bilmediğimden cesaret edemedim açıkçası, direkt v22.0 denesem bir sorun olur mu?
Hayır, bir sorun olmaz ama ben yine rootlayabileceğinizi sanmıyorum. Stock ROM'da engel olabilir, custom ROM'a kurmaya çalışabilirsiniz.

Hayır, bir sorun olmaz ama ben yine rootlayabileceğinizi sanmıyorum. Stock ROM'da engel olabilir, custom ROM'a kurmaya çalışabilirsiniz.
Evet, olmadı.

Bu nasıl yapabileceğimi anlatan bir rehber var mı ayrıntılı?

Şimdi anladım... İndirdiğim TWRP dosyası unofficial sürümmüş, Magisk ile birleşik geliyor sanırım (?). TWRP attıktan sonra direkt telefonu yeniden başlatıp sadece apk kurarak halledilebiliyormuş. Herkese teşekkür ettim.

Magisk APK'yı indirdin. Dosya adını Magisk.apk'dan Magisk.zip yapıp flaşlarsan Magisk ile cihazın rootlanır. Dosya adını tekrar APK'ya çevirip yükleme yaparsan Magisk Manager'i yüklersin. Dosya adını Uninstall.zip yapıp flaşlarsan Magisk'i cihazından kaldırırsın.

Ayrıca TWRP ile Magisk birleşik gelmiyor. Kimi TWRP imajı içerisine Magisk'in yükleme scripti birleşik geliyor. TWRP'den çıkarken eğer root tespit edilmezse Magisk ile Root atılsın mı diye soru soruyor.

Magisk Manager diye bir şey kalmamış. v23'de değişmiş. İndirdiğim TWRP'yi anlatayım: Odin ile flaşladım, samsung disabler kurdum, telefonun kurulumunu yapıp direkt olarak Magisk apk kurdum, uygulamayı açınca telefonu yeniden başlattı ve Magisk kuruldu, root oldu.

uygulamayı açınca telefonu yeniden başlattı
Cihazda TWRP olduğunu algıladığı için APK'yı ZIP olarak tanıtıyor. ZIP olarak yükleme yaparken zaten Root işlemini tamamlamış oluyor.

Root metodu v21 artık buna döndü. Sonraki sürümlerle de iyice gelişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…