Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 8 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ROM'a ellemeden bir de data sıfırlamadan yapmanın yolu var mı? Yoksa da nasıl yaparız? Safety net canımı çıkardı.
Arkadaşlar ROM'a ellemeden bir de data sıfırlamadan yapmanın yolu var mı? Yoksa da nasıl yaparız? Safety net canımı çıkardı.
KS KS Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 9 Haziran 2025 #11 Maomao dedi: Sıkıntı çıkarsa değiştirirsin. Şimdilik kalabilir bence. Genişletmek için tıkla... Ama bootloaderi kilitlemek için Miflash ile stock rom kurmamız gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Sıkıntı çıkarsa değiştirirsin. Şimdilik kalabilir bence. Genişletmek için tıkla... Ama bootloaderi kilitlemek için Miflash ile stock rom kurmamız gerekiyormuş.
A axishey63 Zeptopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #12 Kardeşim yıllardır yapmıyorum bu root işini ama Magisk de kendini gizleme uygulama atlatma özelliği vardır. Ben bankaları bu şekilde geçiyordum. Artı 0 Eksi
Kardeşim yıllardır yapmıyorum bu root işini ama Magisk de kendini gizleme uygulama atlatma özelliği vardır. Ben bankaları bu şekilde geçiyordum.