Rehber Magisk ile Kali NetHunter nasıl kurulur?

Başlamadan önce herhangi bir aksilik olmaması için TWRP'den yedek alınız.

Kali NetHunter'ın çalışması için gereksinimler:
Custom ROM yüklenmiş cihaz.
Ve Magisk.

1. adım:
Kali Linux'un sitesinden Get Kali | Kali Linux
NetHunter generic kısmından bir ZIP dosyasını indirin.
Eğer işlemciniz 64 bir destekliyorsa ARM64, desteklemiyorsa armhf indirin.
Bir de full (hepsini içeren)
Minimal (sadece önemli bileşenler)

2. adım:
Magisk'ten indirdiğiniz ZIP dosyasını modüllerden seçin 20-25 dakika sürebilir yüklemesi.

3. adım:
Yükleme bittikten sonra telefonu yeniden başlatın ve NetHunter telefonuzda yüklü.

Son olarak Kali Linux'a bağlanmak için NetHunter uygulamasına girip NetHunter Kex'e girip start düğmesine bastıktan sonra NetHunter kex uygulamasından Kali Linux'u kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetHunter kernel olmadıktan sonra bir işe yaramıyor.

Kendisi otomatik kerneli kuruyor. Stock kernel kullanmadığınız sürece sıkıntı olmaz.

Kendisi otomatik kerneli kuruyor. Stock kernel kullanmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
Kendim bazı romlarda ve telefonda test ettim modül Universal olduğu için çoğu telefonda çalışması lazım

NetHunter kernel olmadıktan sonra bir işe yaramıyor.

Dediğiniz gibi sadece stock ROM'lar için kernel kullanmanız lazım ama stock ROM'da kullanmanızı tavsiye etmem. fazla hata ile karşılaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

Cihaza özgü NetHunter kernel derlenmezi lazım.
NetHunter'ı sadece chroot ile birlikte çalıştırıyor. Monitor mode vb şeyler çalışmıyor.

Cihaza özgü NetHunter kernel derlenmezi lazım.
NetHunter'ı sadece chroot ile birlikte çalıştırıyor. Monitor mode vb şeyler çalışmıyor.

AOSP Custom ROM'larında belirli kernel yapıyor cihazınıza, test ettim şahsen.

Bu kernel bazı şeyleri çalıştırmazsa dediğiniz gibi kernel arayacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı