Daha önce hiç Magisk ile flashlayan görmedim veya denemedim. Bence bir TWRP veya OrangeFox indirmeniz çok daha mantıklı olacaktır çünkü cihazınıza zarar verebilir.
Daha önce hiç Magisk ile flashlayan görmedim veya denemedim. Bence bir TWRP veya OrangeFox indirmeniz çok daha mantıklı olacaktır çünkü cihazınıza zarar verebilir.
ADB Sideload ile atıyordum da o da sıkıntı yapabilir bu sefer ROM'u bilmemneyi baştan kurmak zorunda kalırım. Peki ADB sideload ile denemeli miyim? TWRP de OrangeFox'da adamakıllı olmadı bu cihazda. crDroid recovery kullanıyorum.
ADB sideload ile atıyordum da o da sıkıntı yapabilir bu sefer ROM'u bilmemneyi baştan kurmak zorunda kalırım. Peki ADB sideload ile denemeli miyim? TWRP de OrangeFox'da adamakıllı olmadı bu cihazda. crDroid recovery kullanıyorum.
Performans arttırmak için Magisk modülü kullanmak çok daha mantıklı hocam ayrıca crDroid kullanıyorsan başka bir Customrom'a geçmeni tavsiye ederim çünkü crDroid özelleştirme üzerine kurulu olduğu için diğer ROM'lara göre performansı biraz daha düşük.
Performans arttırmak için Magisk modülü kullanmak çok daha mantıklı hocam ayrıca crDroid kullanıyorsan başka bir Customrom'a geçmeni tavsiye ederim çünkü crDroid özelleştirme üzerine kurulu olduğu için diğer ROM'lara göre performansı biraz daha düşük.