Magisk modül sonrası bootloop menüsünde donuyor

cako.tr

Decapat
Katılım
18 Mart 2023
Mesajlar
103
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Magisk modüllerini düzenledim. Bir program çalışmayı durdurduğu için bir yeniden başlatayım dedim. Başlattıktan sonra powered by Xiaomi HyperOS kısmında takılı kaldı. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Android 15 TWRP bulamadım port edilmiş TWRP veya herhangi bir Custom recovery varsa bana link atabilir misiniz? İmg halinde çok canımı sıktı bu durum resetlemek istemiyorum. Çok ihtiyacım var.
 
OrangeFox öneririm hocam, arayüzü TWRP'ye göre daha iyi ancak işlevleri aynı. Sorun yaratan modülü buradan kaldırabiliyorsunuz, ister komut girerek ister manuel olarak dosyayı silerek.
Bende de android 15 var ancak cihaza göre değişebiliyor o yüzden link yada dosya atmayacağım.
 
Hocam Redmi 12 fire Android 15 için maalesef bir Custom recovery yok. Kendiniz portlamalısınız ben uğramak istemediğim için fazla üstünde durmadım wipe data attım geçtim fakat şu an önlemimi aldım bootloop protector flashladım boot.img'ye bootloop olduğu takdirde algılayıp tüm modülleri devre dışı bırakıyor ayrıca sorunsuz bir şekilde safe modeye girmenize olanak sağlıyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı