O Omer.ozdemir Yoctopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Magisk nasıl indireceğim? YouTube'da kaç video izledim yapamadım.
ardaozalp74 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 Omer.ozdemir dedi: Magisk nasıl indireceğim? YouTube'da kaç video izledim yapamadım. Genişletmek için tıkla... Telefonun markası ve modelini öğrenebilir miyim?
Omer.ozdemir dedi: Magisk nasıl indireceğim? YouTube'da kaç video izledim yapamadım. Genişletmek için tıkla... Telefonun markası ve modelini öğrenebilir miyim?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 26 Haziran 2022 #3 Omer.ozdemir dedi: Magisk nasıl indireceğim? YouTube'da kaç video izledim yapamadım. Genişletmek için tıkla... TWRP kurulu mu? Android sürümünüz nedir?
Omer.ozdemir dedi: Magisk nasıl indireceğim? YouTube'da kaç video izledim yapamadım. Genişletmek için tıkla... TWRP kurulu mu? Android sürümünüz nedir?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #4 GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android The Magic Mask for Android. Contribute to topjohnwu/Magisk development by creating an account on GitHub. github.com GitHub linki burada.
GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android The Magic Mask for Android. Contribute to topjohnwu/Magisk development by creating an account on GitHub. github.com GitHub linki burada.