kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Aralık 2022 #1 Magisk'i nasıl kuruyoruz? Bir türlü beceremedim.
sizoxgod Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 3 Aralık 2022 #2 kaane dedi: Magisk'i nasıl kuruyoruz? Bir türlü beceremedim. Genişletmek için tıkla... Apk'sını buradan indirebilirsiniz: Release Magisk v25.2 · topjohnwu/Magisk GitHub üzerinden bir şey indirmek bana da çok karışık geliyor. Son düzenleme: 3 Aralık 2022
kaane dedi: Magisk'i nasıl kuruyoruz? Bir türlü beceremedim. Genişletmek için tıkla... Apk'sını buradan indirebilirsiniz: Release Magisk v25.2 · topjohnwu/Magisk GitHub üzerinden bir şey indirmek bana da çok karışık geliyor.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 3 Aralık 2022 #3 Telefonun bootloader kilidi açık olmalı. Değilse önce onu yapman gerek.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Aralık 2022 #4 tlhxyz dedi: Telefonun bootloader kilidi açık olmalı. Değilse önce onu yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Telefona sanırım zaten root atılmış, o yüzden bootloader kilidi de açıktır diye düşünüyorum. Nasıl kontrol edeceğim?
tlhxyz dedi: Telefonun bootloader kilidi açık olmalı. Değilse önce onu yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Telefona sanırım zaten root atılmış, o yüzden bootloader kilidi de açıktır diye düşünüyorum. Nasıl kontrol edeceğim?
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 3 Aralık 2022 #5 kaane dedi: Telefona sanırım zaten root atılmış, o yüzden bootloader kilidi de açıktır diye düşünüyorum. Nasıl kontrol edeceğim? Genişletmek için tıkla... Root atılmışsa açılmıştır ama tekrar kapatılabiliyor. How To Check If Bootloader Is Unlocked Android is a customizable system that you can modify to fit your needs. For example, if you have an older version of Android that has stopped updating, you can flash a custom ROM and update it. To do this and www.alphr.com
kaane dedi: Telefona sanırım zaten root atılmış, o yüzden bootloader kilidi de açıktır diye düşünüyorum. Nasıl kontrol edeceğim? Genişletmek için tıkla... Root atılmışsa açılmıştır ama tekrar kapatılabiliyor. How To Check If Bootloader Is Unlocked Android is a customizable system that you can modify to fit your needs. For example, if you have an older version of Android that has stopped updating, you can flash a custom ROM and update it. To do this and www.alphr.com