ardabngl Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 391 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Aspire A315-59G Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar, moyu RS3m V5 küp alacağım. Maglev de alabilirdim ama normal aldım. Acaba Maglev ile mıknatıslı küpün farkı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Arkadaşlar, moyu RS3m V5 küp alacağım. Maglev de alabilirdim ama normal aldım. Acaba Maglev ile mıknatıslı küpün farkı nedir?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.067 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 Maglev standarta göre 6 gram daha ağır, sürtünme daha az. Ayarlama kısmında vidanın içinde yay yerine halka var.
Maglev standarta göre 6 gram daha ağır, sürtünme daha az. Ayarlama kısmında vidanın içinde yay yerine halka var.
ardabngl Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 391 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Aspire A315-59G Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 dreambullet dedi: Maglev standarta göre 6 gram daha ağır, sürtünme daha az. Ayarlama kısmında vidanın içinde yay yerine halka var. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum.
dreambullet dedi: Maglev standarta göre 6 gram daha ağır, sürtünme daha az. Ayarlama kısmında vidanın içinde yay yerine halka var. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum.