A Airlemur Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 19 16 Ocak 2021 #1 Magsafe acaba iPhone 11'de çalışır mı?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 16 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatılmış. Şarj olacaktır ama stabil çalışmayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatılmış. Şarj olacaktır ama stabil çalışmayacaktır.
A Airlemur Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 19 16 Ocak 2021 #3 rofl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu görmüştüm fakat gerçek mi bilemedim. Kılıf ile çalışır mı.
rofl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu görmüştüm fakat gerçek mi bilemedim. Kılıf ile çalışır mı.