Arkadaşlar bu linkteki kılıfı aldım ama kılıfın sanki mıknatısı yok gibi. Kılıfın içinde ve dışında jelatin vardı, onu soydum. Acaba bu kılıfın mıknatısını nasıl kullanabilirim?
Amazon'da çalışan biri olarak konudan bağımsız zorda kalmadığın sürece satıcı ürünleri almamanı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla MagSafe kılıflarda mıknatıs yok zaten sadece temassız şarj aktarımını güçlendiriyor telefon ile arasına kılıf girdiği için mıknatıs sağlam olmayabilir fakat ayrıca satılan manyetik yüzükler var ondan alarak kılıfa yapıştırabilirsiniz mıknatıs güçlenmesi için.
Amazon'da çalışan biri olarak konudan bağımsız zorda kalmadığın sürece satıcı ürünleri almamanı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla MagSafe kılıflarda mıknatıs yok zaten sadece temassız şarj aktarımını güçlendiriyor telefon ile arasına kılıf girdiği için mıknatıs sağlam olmayabilir fakat ayrıca satılan manyetik yüzükler var ondan alarak kılıfa yapıştırabilirsiniz mıknatıs güçlenmesi için.
Şarj olma olayını soruyorsan uyumludur illaki şarj olur fakat mıknatıs konusunda çok sağlam olacağını düşünmüyorum. O yüzden yüzük veya halka mıknatıs takmanı önerdim.
Woyax By Deji Magsafe Powerbank 5000 Mah 20w Hızlı Taşınabilir Batarya Iphone 12 13 14 15 Pro Max Mini yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.