MagSafe kılıf ve standı Apple sitesinden mi alınmalı?

Wardom

Hectopat
Yer
İstanbul
MagSafe kılıf ve kablosuz şarj standını Apple sitesinden mi almak lazım?
Hepsiburada'da falan uygun fiyatlı farklı MagSafe kılıflarda var da şarjda sıkıntı çıkartırlar mı?
@EsatKa

Son düzenleme:
Sitesinde ki modeller sınırlı.
Bir de kamerayı kapatan bir şey arıyorum fakat sitede göremedim.
Şu tarz bir kılıf var mesela da işte MagSafe sıkıntı yapar mı bilemiyorum.

HOcam Magsafe uyumlu kılıflar zarar vermezler. Orijinalini almanıza gerek yok. Tek farkı kılıfın kalitesi ve megsafe aparatının tutunma gücüdür. Ben sıradan bir kılıfa sadece Mcdodo'nun yuvarlak metal magsafe aparatını yapıştırdım 50 TL'ye oldu bitti. Zamk gibi yapışıyordu magsafe ürünleri telefona. Mcdodo ve Spigen ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Telefonu yeni aldımda.
Bataryanın baştan içine etmek istemiyorum.
Bir de ilk kez iPhone kullanıyorum o yüzden tam da bilmiyorum.
Orijinal adaptör olmadığı zaman problem oluyor dediler.
Aynı şey MagSafe içinde geçerli mi bilemedim o yüzden.

Bazı hurafeler var evet. Orijinal adaptörün piyasadaki bir çok kaliteli diğer marka adaptörlerden farkı yok. Dediğim gibi Spigen ürünlerine yönelirsen Apple ürünlerinden yarı fiyata ve daha performanslı bir şarj ve kullanım deneyimi yaşayabilirsin.

Pil konusunu da bu kadar fazla dert etme. Ama kablosuz şarj kesinlikle çok güzel bir özellik. Çünkü şarj soketini de fazla eskitmemiş oluyorsun telefonun.

Ben masamda şunu kullanıyorum mesela 20w bir adaptörle ve yine aynı hızı destekleyen Micro-usb bir kablo ile.:

Bütçe belirtebilirsen ve tam olarka neye ihtiyacın var belirtebilirsen hemen sana bir set yapalım. Daha dün 14 pro max için 500 TL bütçeli bir adaptör, kılıf ve ekran filmi seti aldım ve uyguladım telefona. Ama tabi giriş seviyesinin bir tık üstü gibi oldu. Sen eğer daha kaliteli istiyorsan 1000 TL falan tutar böyle bir set.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…