Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar elimden geldiği kadar herkese yardım etmeye çalışıyorum. Sadece merak ettiğim şu, bu rozetler nasıl alınır kaç cevap yazmam gerekiyor?
Arkadaşlar elimden geldiği kadar herkese yardım etmeye çalışıyorum. Sadece merak ettiğim şu, bu rozetler nasıl alınır kaç cevap yazmam gerekiyor?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 7 Temmuz 2025 #2 Selam, Kategori rozetleri botumuz tarafından otomatik olarak verilmektedir. İyi Sosyaller dileriz.
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Selam, Kategori rozetleri botumuz tarafından otomatik olarak verilmektedir. İyi Sosyaller dileriz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler. Belirli bir sayı yok değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Moderasyon Ekibi dedi: Selam, Kategori rozetleri botumuz tarafından otomatik olarak verilmektedir. İyi Sosyaller dileriz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler. Belirli bir sayı yok değil mi?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 7 Temmuz 2025 #4 Hayır yok, siz mesaj yazmaya ve aktif olmaya devam edin. Ödülünüz çok uzakta olamaz
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Hayır yok, siz mesaj yazmaya ve aktif olmaya devam edin. Ödülünüz çok uzakta olamaz Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun. Yakın mıdır ödülü almam acaba Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2025
Moderasyon Ekibi dedi: Hayır yok, siz mesaj yazmaya ve aktif olmaya devam edin. Ödülünüz çok uzakta olamaz Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun. Yakın mıdır ödülü almam acaba
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 7 Temmuz 2025 #6 Eym26 dedi: Hocam sağ olun. Yakın mıdır ödülü almam acaba Genişletmek için tıkla... Bilinemez bu dediğiniz şey maalesef.
Eym26 dedi: Hocam sağ olun. Yakın mıdır ödülü almam acaba Genişletmek için tıkla... Bilinemez bu dediğiniz şey maalesef.