M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #11 Ankara'da 3 aylık belediye salonu en son 800TL'ydi. İş çıkış saatlerinin sonrası(akşam 7-9) olmadığı sürece de kalabalıktan ötürü bir sorun yaşanmaz.
Ankara'da 3 aylık belediye salonu en son 800TL'ydi. İş çıkış saatlerinin sonrası(akşam 7-9) olmadığı sürece de kalabalıktan ötürü bir sorun yaşanmaz.
zetnikov Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 733 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #12 En iyi salon en az kalabalik olan salondur
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2024 #13 NeganLucille dedi: Arkadaşlar mahalle salonu 3 aylık 2K MACFit aylık 2 k sizce hangisini tercih etmeliyim? Not: MACFit'in bu kadar pahalı olması ve bir de en düşük paketi classic olanın bu kadar pahalı olması çok mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Ben olsam mahalle salonunu tercih ederdim.
NeganLucille dedi: Arkadaşlar mahalle salonu 3 aylık 2K MACFit aylık 2 k sizce hangisini tercih etmeliyim? Not: MACFit'in bu kadar pahalı olması ve bir de en düşük paketi classic olanın bu kadar pahalı olması çok mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Ben olsam mahalle salonunu tercih ederdim.