Mahallede 100-120 metre ötede fiber varken bizim mahallede yok

Makaleler
1
Merhaba, mahallemizde yeni yapılan binalarda fiber var aramızda 100-120 metre mesafe var yok. Ayrıca bina yöneticisiyim. Fiberi nasıl getirtebilirim? Yakın zamanda süreci geçirmiş kişiler bilgi aktarırsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1734624387773.png
    1734624387773.png
    168,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mahallemizde yeni yapılan binalarda fiber var aramızda 100-120 metre mesafe var yok. Ayrıca bina yöneticisiyim. Fiberi nasıl getirtebilirim? Yakın zamanda süreci geçirmiş kişiler bilgi aktarırsa çok sevinirim.
Sizde yine iyimiş benim 10 metre arkamdaki binada fiber var bizde yok, bari insan o kadar geldik gelmişken şu binalara da bakalım derdi. Yapmanız gereken şey bir dilekçe yazıp binadaki tüm dairelerden de imza toplayıp onunla beraber ilinizdeki Türk Telekom müdürlüğüne başvurmak.
Daha detaylı bilgi için şu konuya bakabilirsiniz: TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Sizde yine iyimiş benim 10 metre arkamdaki binada fiber var bizde yok, bari insan o kadar geldik gelmişken şu binalara da bakalım derdi. Yapmanız gereken şey diğer bir dilekçe yazıp binadaki tüm dairelerden de imza toplayıp onunla beraber ilinizdeki Türk Telekom müdürlüğüne başvurmak.
Daha detaylı bilgi için şu konuya bakabilirsiniz: TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim
Teşekkürler, zaten şansımı deneyeceğim. Geçen mahalledeki kutuya TTelekom çalışanı geldi arıza için. Sohbet ettim de boşuna uğraşma dedi getirmezler.

Teşekkürler, zaten şansımı deneyeceğim. Geçen mahalledeki kutuya TTelekom çalışanı geldi arıza için. Sohbet ettim de boşuna uğraşma dedi getirmezler.
Yanlış söylemiş. Uzun sürse de bir süre sonra talep olunca proje dahiline girebiliyor. Aynı ilçede farklı mahallede arkadaşım da dilekçe yazıp imza toplayıp verdiler, yaklaşık 1.5 yıl sonra fiber bimnalarına geldi. Çalışanın sana boşuna uğraşma dediği şey, eğer direk sokağın-caddenin altyapısı fiber değilse onu getirmek harbiden zor. Mesela bizde geçen yıl yolun altındaki altyapıyı fibere çevirip yeni saha dolapları getirdiler, yani caddeye kadar fiber var. Tek yapılması gerek şey saha dolabından binaya getirmek. Sizde de durum böyleyse başvuru yaptığınız vakit bir gün yapılabilir, ancak talep etmezseniz evinizin durup dururken proje alanına girmesi zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı