Mahalledeki fiberi binaya getirme

MKaana

Hectopat
Arkadaşlar dün mahallede internet çalışması gördüm. fiber döşüyorlardı ,sorduğumda bizim binaya gelecek mi diye hayır dedi. fiber tam binanın önünde geçiyor, müşteri hizmetleri ile konuşsam binaya çekerler mi?

İfadeler: T21

Ben 2 sene uğraştım ama çektiler.

Müşteri hizmetleri ile boşuna uğraşma, mevzu onlarla ilgili değil.

Türk Telekom şubesine dilekçe vermen gerekiyor altyapı başvurusu için, gelirse gelir gelmezse şansın yoktur.

Apartman sakinleri olarak imza toplayın Turkcell fiberin gelmesi için apartman da ki herkesten imza alınarak başvuru da bulunulmuştu max 1 yıl sonra da bina önüne geldi.

Türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe bırakman gerek. Sonra onların keyfini beklemen gerek. Ha içeride dayın varsa 1 günde çözülür.

Müşteri hizmetleriyle görüşmen karşı komunla görüşmekten farksız olacaktır.

Bu konu işinize yarayabilir.

Şimdi konuyu biraz zortlarıcam ama fiber binaya 2-3 adım uzaklıkta müdürlüğe gitmeden çekitremeyizmi en fazla 70 metre kablo gider sanırsam.

Türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe bırakman gerek. Sonra onların keyfini beklemen gerek. Ha içeride dayın varsa 1 günde çözülür.

İçerde komşu var söylesek halleder herhalde.

Şimdi konuyu biraz zortlarıcam ama fiber binaya 2-3 adım uzaklıkta müdürlüğe gitmeden çekitremeyizmi en fazla 70 metre kablo gider sanırsam.

İçerde komşu var söylesek halleder herhalde.

Bizde 10 metreden fiber çekmeleri 4 sene falan sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…