D DoğanayBy Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim.
Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Kasım 2023 #2 Şikayet edin hocam. Kimse kimseyi rahatsız edemez.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 25 Kasım 2023 #3 Niye atıyorlar ki?
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... belediyeyi ara toplasınlar (!) polise şikayet etmekten başka çaren yok hocam.
DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... belediyeyi ara toplasınlar (!) polise şikayet etmekten başka çaren yok hocam.
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Bu tür olaylardan kesin kurtuluş için sadece bir yol var, o da nezih bir yere taşınmak.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... Ya polise söyle ya da arkalarında 26 tane abileri yoksa döv. Ama dövmeni önermem bu salatalarda bıçak falan olur en temizi polise şikayet et.
DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... Ya polise söyle ya da arkalarında 26 tane abileri yoksa döv. Ama dövmeni önermem bu salatalarda bıçak falan olur en temizi polise şikayet et.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Kasım 2023 #7 Aurora1 dedi: Niye atıyorlar ki? Genişletmek için tıkla... Çingenlerin hareketlerinde mantık mı arıyorsunuz? Mahallenin cinsleri, değişik bir düşünce yapıları olur genelde.
Aurora1 dedi: Niye atıyorlar ki? Genişletmek için tıkla... Çingenlerin hareketlerinde mantık mı arıyorsunuz? Mahallenin cinsleri, değişik bir düşünce yapıları olur genelde.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 25 Kasım 2023 #8 Keremmss dedi: Çingenlerin hareketlerinde mantık mı arıyorsunuz? Mahallenin cinsleri, değişik bir düşünce yapıları olur genelde. Genişletmek için tıkla... Allah göstermesin.
Keremmss dedi: Çingenlerin hareketlerinde mantık mı arıyorsunuz? Mahallenin cinsleri, değişik bir düşünce yapıları olur genelde. Genişletmek için tıkla... Allah göstermesin.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #9 En nefret ettiğim insanlardır. İstanbul'un en büyük sorunudur bana göre.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa 25 Kasım 2023 #10 DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... Şikayet edin hocam başka çare yok. Dövmek çözüm değil başınız belaya girmesin çingenler sıkıntılı.
DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... Şikayet edin hocam başka çare yok. Dövmek çözüm değil başınız belaya girmesin çingenler sıkıntılı.