Stockholm sendromu Femtopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2023 #11 Ay ayyy. Evlerden uzak böyle tipler
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #12 Eğer gidip döversen bir de namuss...uz dersen bıçağı takarlar namuslarına çok düşkün kişilerdir polis daha sağlıklı.
Eğer gidip döversen bir de namuss...uz dersen bıçağı takarlar namuslarına çok düşkün kişilerdir polis daha sağlıklı.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 27 Kasım 2023 #13 Mahalle savaşı yapmak istemiyorsanız başka bir yere taşınmak ya da uzak durmak dışında pek seçenek yok. Bazı arkadaşlar polis demiş ama bu insanların kaybedecek pek bir şeyleri yok. Umurlarında olacağını sanmam.
Mahalle savaşı yapmak istemiyorsanız başka bir yere taşınmak ya da uzak durmak dışında pek seçenek yok. Bazı arkadaşlar polis demiş ama bu insanların kaybedecek pek bir şeyleri yok. Umurlarında olacağını sanmam.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 27 Kasım 2023 #14 Büyük ihtimalle eğitimleri veren kimse yok. Aslında ırk ayrımı yapmak istemiyorum ama ben kendi hayatım boyunca düzgün bir çingene denk gelmedim.
Büyük ihtimalle eğitimleri veren kimse yok. Aslında ırk ayrımı yapmak istemiyorum ama ben kendi hayatım boyunca düzgün bir çingene denk gelmedim.
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #15 play as Eminem dedi: Büyük ihtimalle eğitimleri veren kimse yok. Aslında ırk ayrımı yapmak istemiyorum ama ben kendi hayatım boyunca düzgün bir çingene denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Sevdiğin aktiviteler nedir? Psikolojik depresyona girmişsin, konu açmışsın herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
play as Eminem dedi: Büyük ihtimalle eğitimleri veren kimse yok. Aslında ırk ayrımı yapmak istemiyorum ama ben kendi hayatım boyunca düzgün bir çingene denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Sevdiğin aktiviteler nedir? Psikolojik depresyona girmişsin, konu açmışsın herhalde.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 27 Kasım 2023 #16 Ders Günlüğü dedi: Sevdiğin aktiviteler nedir? Psikolojik depresyona girmişsin, konu açmışsın herhalde. Genişletmek için tıkla... Gitar çalmak, Kafka okumak, bilgisayar oyunları, grafik tasarım ve müzik yapmak. Amatör olarak tabii.
Ders Günlüğü dedi: Sevdiğin aktiviteler nedir? Psikolojik depresyona girmişsin, konu açmışsın herhalde. Genişletmek için tıkla... Gitar çalmak, Kafka okumak, bilgisayar oyunları, grafik tasarım ve müzik yapmak. Amatör olarak tabii.
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #17 play as Eminem dedi: Gitar çalmak, kafka okumak, bilgisayar oyunları, grafik tasarım ve müzik yapmak. Amatör olarak tabii. Genişletmek için tıkla... Hiç yakın arkadaşın dostun var mı bu konuya sizin açtınığınız yerden devam edelim istersen konuşmayı severim.
play as Eminem dedi: Gitar çalmak, kafka okumak, bilgisayar oyunları, grafik tasarım ve müzik yapmak. Amatör olarak tabii. Genişletmek için tıkla... Hiç yakın arkadaşın dostun var mı bu konuya sizin açtınığınız yerden devam edelim istersen konuşmayı severim.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 27 Kasım 2023 #18 Ders Günlüğü dedi: Hiç yakın arkadaşın dostun var mı bu konuya sizin açtınığınız yerden devam edelim istersen konuşmayı severim. Genişletmek için tıkla... Olur.
Ders Günlüğü dedi: Hiç yakın arkadaşın dostun var mı bu konuya sizin açtınığınız yerden devam edelim istersen konuşmayı severim. Genişletmek için tıkla... Olur.
Demirbeyy.1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #19 DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... Dişe diş kana kan.
DoğanayBy dedi: Eve gidiyorum, 2 tane küçük cingen durduk yere biri patates biri de boru atıyor dövecektim. Evleri yakında vazgeçtim, yoluma devam ettim. Genişletmek için tıkla... Dişe diş kana kan.