Mahalleme nasıl VDSL getirebilirim?

Peki bu altyapı işini nasıl halledebilirim en kolay yoldan ?

Zaten başvuru yapmıştık eskiden 6 ay kadar bekledik sonra başvuruyu geri çekip ADSL Superonline kullanıyoruz şu an.

Hocam bende 1 ay önce Superonline ADSL kullanıyordum telefon hattı üzerinden sözleşmenin bitmesine günler vardı aradım dedim 24 Mbps VDSL istiyorum alt yapımı kontrol ettiler alt yapı dedigim santrale olan uzaklıgım yani baktılar 91 Mbps'e kadar destekliyor modemin uyumluysa VDSL'e 5 dk içinde geçiriyorlar istedigin pakete ve VDSL'e.

Bilmiyorum yaptınız mı ama bulunduğunuz yerde türktelekom müdürlüğüne dilekçe verin. Bir arkadaşım 1 ay sonunda bağlatmıştı yöntemle.
İşte sıkıntı orada başvuru yapamıyorum. Müşterisi olmam gerektiğini söylüyorlar VDSL başvurusu için.
Bizim mahalle 13'e kadar destekliyor işte nasıl geçirsinler VDSL'e ?

Dosya Ekleri

• 234234.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 123213123.PNG
    42 KB · Görüntüleme: 55
İşte sıkıntı orada başvuru yapamıyorum. Müşterisi olmam gerektiğini söylüyorlar VDSL başvurusu için.

Hocam durumunuz vakim anlaşılan santrale çok uzaksınız hocam fiber döşeme işine girseniz apartmandan izin al aylarca sizi oradan oraya sürükliyecekler yok oradan izin al yok Türk Telekom genel müdürlügüne git kaşe bastır falan çok uzun iş.

Bizim mahalle 13'e kadar destekliyor işte nasıl geçirsinler VDSL'e?

Hocam modem arayüzünden DSL değerlerini atar mısın SNR değerlerinede bakalım.Örnek olarak attım aşşagıya onun gibi bişey olması lazım

Dosya Ekleri

• adsad (1).png
    12,4 KB · Görüntüleme: 56
  • adsad (2).png
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…