S SHADOWW83 Attopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim?
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.955 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Aralık 2024 #2 SHADOWW83 dedi: Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsunuz.
SHADOWW83 dedi: Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsunuz.
4 479556 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 79 12 Aralık 2024 #3 İmza toplaman lazım 1 kişi için getirmezler imkanı yok.
P Praxy37 Zeptopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 SHADOWW83 dedi: Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde .
SHADOWW83 dedi: Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde .
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 12 Aralık 2024 #5 SHADOWW83 dedi: Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mahalle ya da site olarak imza toplamanız gerekiyor çoğu zaman, talep olmadan yatırım yapacaklarını sanmıyorum.
SHADOWW83 dedi: Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mahalle ya da site olarak imza toplamanız gerekiyor çoğu zaman, talep olmadan yatırım yapacaklarını sanmıyorum.
S SHADOWW83 Attopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #6 Praxy37 dedi: Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde . Genişletmek için tıkla... Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor? T A L O dedi: Nerede yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Samsun 479556 dedi: İmza toplaman lazım 1 kişi için getirmezler imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Kaç kişi lazım?
Praxy37 dedi: Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde . Genişletmek için tıkla... Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor? T A L O dedi: Nerede yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Samsun 479556 dedi: İmza toplaman lazım 1 kişi için getirmezler imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Kaç kişi lazım?
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.955 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Aralık 2024 #7 SHADOWW83 dedi: Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor? Samsun. Kaç kişi lazım? Genişletmek için tıkla... Binadaki komşulardan imza toplayıp Türk Telekom bölge müdürlüğüne dilekçe vermen lazım ama öyle hemen gelmesi çok düşük.
SHADOWW83 dedi: Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor? Samsun. Kaç kişi lazım? Genişletmek için tıkla... Binadaki komşulardan imza toplayıp Türk Telekom bölge müdürlüğüne dilekçe vermen lazım ama öyle hemen gelmesi çok düşük.
P Praxy37 Zeptopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #8 SHADOWW83 dedi: Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor? Samsun Kaç kişi lazım? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramanız gerekir veya Genel müdürlüğe gidebilirsiniz veya şubeye gidebilirsiniz her yolu denedi arkadaşım en çokta arayarak halletti kısacası baskı yaptı yani
SHADOWW83 dedi: Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor? Samsun Kaç kişi lazım? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramanız gerekir veya Genel müdürlüğe gidebilirsiniz veya şubeye gidebilirsiniz her yolu denedi arkadaşım en çokta arayarak halletti kısacası baskı yaptı yani