Mahalleye altyapı nasıl getirtilir?

SHADOWW83

Attopat
Daha fazla  
Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim?
Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde .

Mahalle ya da site olarak imza toplamanız gerekiyor çoğu zaman, talep olmadan yatırım yapacaklarını sanmıyorum.

Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor?

Samsun.

Kaç kişi lazım?

Binadaki komşulardan imza toplayıp Türk Telekom bölge müdürlüğüne dilekçe vermen lazım ama öyle hemen gelmesi çok düşük.

Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor?

Samsun

Kaç kişi lazım?
Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramanız gerekir veya Genel müdürlüğe gidebilirsiniz veya şubeye gidebilirsiniz her yolu denedi arkadaşım en çokta arayarak halletti kısacası baskı yaptı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…