K KaanYuk Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 48 8 Nisan 2020 #1 Bulunduğum yer canlı bir yer fakat bazı sokaklarda var benim bulunduğum sokakta yok nasıl çektirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2020
Bulunduğum yer canlı bir yer fakat bazı sokaklarda var benim bulunduğum sokakta yok nasıl çektirebilirim?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.462 Makaleler 2 Çözümler 12 8 Nisan 2020 #2 Apartmandakilerin ve mahalledekilerin Türk Telekom binasına gidip başvurmaları gerekiyor. Bakınız binasına diyorum şubesine değil. Ne kadar çok başvuru gelirse işlem önceliği atarlar. Biz bu şekilde 1 ay içerisinde çekilmesini sağladık.
Apartmandakilerin ve mahalledekilerin Türk Telekom binasına gidip başvurmaları gerekiyor. Bakınız binasına diyorum şubesine değil. Ne kadar çok başvuru gelirse işlem önceliği atarlar. Biz bu şekilde 1 ay içerisinde çekilmesini sağladık.
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #3 Bu konuda güzelce anlatılmış.