Mahalleye fiber nasıl getirtilir?

mupt3z3l

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Kullandığım internet kablosunda sıkıntı var. 3-4 aydır çok fazla kopmalar yaşıyordum. Her seferinde arayıp destek talebi oluşturuyordum fakat artık bakmıyorlardı bile bende en sonunda internetimi kapattırdım ve artık boş port bile yok. En son bu yılın başında fiber için yeraltı kablolar getirdiler ama bağlamıyorlar tık yok mahallemdeki kişilerde genellikle internet hızına önem vermiyor çünkü oyun oynayan kişiler yok. Bu durumda ne yapmam gerekir?

Hocam bu tür kopma şikayetlerinin %99'u tüketiciden kaynaklıdır bunu test etmek çok basit git bir komşuna internetini kullan bak bakalım kopuyor mu eğer kopuyorsa altyapıdır ama kopmuyorsa %99 senin evine gelen bina içi tesisatından kaynaklıdır, firmalarda bunu düzeltmez kendinizin yapması gerekir.

Soruna gelirsek apartmanınızda birden çok dairenin hatta çoğu zaman bütün apartmanın talep oluşturması gerekiyor ki bağlantı yapılsın o da biraz uzun iş...

Hocam 3 tane modem değiştirdim ve benim bina tarafına gelen kabloları çalmışlardı sonra 1-2 ay sonra kabloları hallettiler fakat o günden sonra internetim eskisi gibi olmadı her zaman kopmaya başladı.

Hocam ben müstakil evde oturuyorum sokağımda ve mahallemde gamer falan yok yani kimse internet hızını falan umursamıyor ve şu an boş port yok ve internetimde yok fakat dediğim gibi yer altına kabloları yerleştirmişlerdi benim yapabileceğim bir şey var mı?

Son durum nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…