R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Takım elbise zorunlu mu? Siyah gömlek siyah pantolon giymem yeterli olur mu? Oturma düzeni nasıl oluyor? Hangi durumlarda ayağa kalkmamız gerekiyor? İstanbul 2 numaralı ağır ceza mahkemesi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Takım elbise zorunlu mu? Siyah gömlek siyah pantolon giymem yeterli olur mu? Oturma düzeni nasıl oluyor? Hangi durumlarda ayağa kalkmamız gerekiyor? İstanbul 2 numaralı ağır ceza mahkemesi.
T Tasarım Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 Takım elbise giy bacak bacak ustune atma yeter o sana.
diamondyalnızdeğil Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Hocam bence çok saçma kıyafetler giyme. Bunları bilmiyorum ama merakımdan soruyorum, ne oldu da "ağır ceza mahkemesi"ne gittiniz?
Hocam bence çok saçma kıyafetler giyme. Bunları bilmiyorum ama merakımdan soruyorum, ne oldu da "ağır ceza mahkemesi"ne gittiniz?
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 diamondyalnızdeğil dedi: Hocam bence çok saçma kıyafetler giyme. Bunları bilmiyorum ama merakımdan soruyorum, ne oldu da "ağır ceza mahkemesi"ne gittiniz? Genişletmek için tıkla... Tck 161 ve 204. maddeleri. Biri hileli iflas diğeri resmi belge sahteciliği. Tasarım dedi: Takım elbise giy bacak bacak ustune atma yeter o sana. Genişletmek için tıkla... Yeter o sana derken? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
diamondyalnızdeğil dedi: Hocam bence çok saçma kıyafetler giyme. Bunları bilmiyorum ama merakımdan soruyorum, ne oldu da "ağır ceza mahkemesi"ne gittiniz? Genişletmek için tıkla... Tck 161 ve 204. maddeleri. Biri hileli iflas diğeri resmi belge sahteciliği. Tasarım dedi: Takım elbise giy bacak bacak ustune atma yeter o sana. Genişletmek için tıkla... Yeter o sana derken?
T Tasarım Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 reeltirci dedi: Tck 161 ve 204. maddeleri. Biri hileli iflas diğeri resmi belge sahteciliği. Yeter o sana derken? Genişletmek için tıkla... Yeter dediğim o şey yeter takım elbise falan.
reeltirci dedi: Tck 161 ve 204. maddeleri. Biri hileli iflas diğeri resmi belge sahteciliği. Yeter o sana derken? Genişletmek için tıkla... Yeter dediğim o şey yeter takım elbise falan.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #6 reeltirci dedi: Takım elbise zorunlu mu? Siyah gömlek siyah pantolon giymem yeterli olur mu? Oturma düzeni nasıl oluyor? Hangi durumlarda ayağa kalkmamız gerekiyor? İstanbul 2 numaralı ağır ceza mahkemesi. Genişletmek için tıkla... Hocam temizinden takım elbise giyin falan derim fakat aldığınız ağır ceza olduğuna göre siz 1-2 kez gitmişsinizdir mahkemeye.
reeltirci dedi: Takım elbise zorunlu mu? Siyah gömlek siyah pantolon giymem yeterli olur mu? Oturma düzeni nasıl oluyor? Hangi durumlarda ayağa kalkmamız gerekiyor? İstanbul 2 numaralı ağır ceza mahkemesi. Genişletmek için tıkla... Hocam temizinden takım elbise giyin falan derim fakat aldığınız ağır ceza olduğuna göre siz 1-2 kez gitmişsinizdir mahkemeye.
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #7 Ahmsef dedi: Hocam temizinden takım elbise giyin falan derim fakat aldığınız ağır ceza olduğuna göre siz 1-2 kez gitmişsinizdir mahkemeye. Genişletmek için tıkla... bu 2. duruşma olacak. ilk duruşmaya tutuklandığım zaman tişört ve eşofmanla olduğum için mecburen bunlarla çıkmıştım. Tasarım dedi: Yeter dediğim o şey yeter takım elbise falan. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.
Ahmsef dedi: Hocam temizinden takım elbise giyin falan derim fakat aldığınız ağır ceza olduğuna göre siz 1-2 kez gitmişsinizdir mahkemeye. Genişletmek için tıkla... bu 2. duruşma olacak. ilk duruşmaya tutuklandığım zaman tişört ve eşofmanla olduğum için mecburen bunlarla çıkmıştım. Tasarım dedi: Yeter dediğim o şey yeter takım elbise falan. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 21 Ocak 2024 #8 reeltirci dedi: Tck 161 ve 204. maddeleri. Biri hileli iflas diğeri resmi belge sahteciliği. Genişletmek için tıkla... Takım elbise varsa onu giy ama yoksa temiz siyah gömlek ve pantolon da olur. Saygısızlık yapmamaya özen göster. Dikkate alırlar sanırım.
reeltirci dedi: Tck 161 ve 204. maddeleri. Biri hileli iflas diğeri resmi belge sahteciliği. Genişletmek için tıkla... Takım elbise varsa onu giy ama yoksa temiz siyah gömlek ve pantolon da olur. Saygısızlık yapmamaya özen göster. Dikkate alırlar sanırım.