Mahkemede Yaş Büyütmek Mümkün mü?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Öncelikle troll konu değil, baştan belirteyim. Mahkemede yaş büyütmek mümkün mü? Mesela 20 yaşından 22 yaşına çıkarmak? Tabii biyolojik olarak yine aynı yaşta olacağız. Ben resmi olarak soruyorum. @Konyalı Bilgisiyarcı komik olan nedir?

Son düzenleme:
Yaş düzeltme değil hocam. Yani mesela bir kişinin kimliğinde 20 yaşında yazıyor, o 20'yi 22 yapacağız ve resmi olarak 22 yaşında olacak. Yani yanlış kayıt edilen yaşı düzeltmek değil. Keyfi olarak yaş büyütmek.

Hocam ben ilk başta imkansız olarak düşünüyordu komiğime geldi ama @Yalnız Araba hocamın attığını görünce imkanlı olduğunu gördüm meğer mümkünmüş lütfen yanlış anlaşıldıysan kusura bakmayın.

Yani burası hukuk sitesi değil ben tam olarak bilmem ama eğer çok merak ediyorsanız bir avukat bulup ona sorun ama keyfi olarak büyülteceklerini zannetmiyorum.

Keyfi olarak büyütemezsiniz ama yaşınızın tam tarihini düzelttirebilirsiniz. En fazla 1 yıl yükseltir ya da küçültürler.

Arkadaş askerden kaçmaya çalışıyor galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…