Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar Mahmut Özer milet vekili adayı oldu. Ayrılacak mı bakanlıktan? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 29 Mayıs 2023 #2 Ayrılsa ne olacak yine başa başka akpartiyi gelecek sonra ne olacak gene eğitim sisteminde bir değişiklik olmayacak.
Ayrılsa ne olacak yine başa başka akpartiyi gelecek sonra ne olacak gene eğitim sisteminde bir değişiklik olmayacak.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 275713 dedi: Ayrılsa ne olacak yine başa başka akpartiyi gelecek sonra ne olacak gene eğitim sisteminde bir değişiklik olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettim.
275713 dedi: Ayrılsa ne olacak yine başa başka akpartiyi gelecek sonra ne olacak gene eğitim sisteminde bir değişiklik olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettim.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #4 275713 dedi: Ayrılsa ne olacak yine başa başka akpartiyi gelecek sonra ne olacak gene eğitim sisteminde bir değişiklik olmayacak. Genişletmek için tıkla... En azından eğitimle daha ilgisi olan biri gelebilir. İnşaat mühendisi birinden ziyade.
275713 dedi: Ayrılsa ne olacak yine başa başka akpartiyi gelecek sonra ne olacak gene eğitim sisteminde bir değişiklik olmayacak. Genişletmek için tıkla... En azından eğitimle daha ilgisi olan biri gelebilir. İnşaat mühendisi birinden ziyade.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 just chillin dedi: En azından eğitimle daha ilgisi olan biri gelebilir. İnşaat mühendisi birinden ziyade. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ne zaman değişiyor bakan?
just chillin dedi: En azından eğitimle daha ilgisi olan biri gelebilir. İnşaat mühendisi birinden ziyade. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ne zaman değişiyor bakan?
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #6 Barisgzl1 dedi: Yanlış anlamayın ne zaman değişiyor bakan? Genişletmek için tıkla... Onu ben de bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Barisgzl1 dedi: Yanlış anlamayın ne zaman değişiyor bakan? Genişletmek için tıkla... Onu ben de bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 just chillin dedi: Onu ben de bilmiyorum. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Saçma soru olacak mühendis neden bakan olması yanlış.
just chillin dedi: Onu ben de bilmiyorum. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Saçma soru olacak mühendis neden bakan olması yanlış.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #8 Barisgzl1 dedi: Saçma soru olacak mühendis neden bakan olması yanlış. Genişletmek için tıkla... Mühendis birinin bakan olması değil eğitim* bakanı olmasi yanlış.
Barisgzl1 dedi: Saçma soru olacak mühendis neden bakan olması yanlış. Genişletmek için tıkla... Mühendis birinin bakan olması değil eğitim* bakanı olmasi yanlış.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 29 Mayıs 2023 #9 Ayrılması lazım. MEB'i de Yeniden Refah'a vermeyi planladıklarını düşünürsek(şaka değil) görevden alırlar yakında.
Ayrılması lazım. MEB'i de Yeniden Refah'a vermeyi planladıklarını düşünürsek(şaka değil) görevden alırlar yakında.