Mahmut Yıldırım kod: yeşil hala aramızda olabilir mi?

520258

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyla iyice şüphelendim, cidden aramızda olabilir mi? Herkes kaçarken o yürüyor Taksim patlamasına ait görüntü.

Adamın sadece arka tarafı görülüyor ve bir anda ekrana Mahmut Yıldırım geliyor. Kim nereden biliyor onun "Yeşil" olduğunu? Hala aramızda olma konusuna gelirsek yaşıyor diye biliyorum.

Şu anda yaşıyor, yaşadığı şehiri biliyorum. Yakınım istihbarat ve kendisiyle görüşüyor evinde.

Gerçekten mi? Peki adamları hakkında bilginiz var mı? Sarı ve kırmızı hakkında.

Adamın sadece arka tarafı görülüyor ve bir anda ekrana mahmut yıldırım geliyor. Kim nereden biliyor onun "yeşil" olduğunu? Hala aramızda olma konusuna gelirsek yaşıyor diye biliyorum.

Gerçekten mi? Peki adamları hakkında bilginiz var mı? Sarı ve kırmızı hakkında.

Herkes kaçarken o neden yürüyor ve ayrıca yeşile cidden benziyor adam. Böyle bir adam bombadan korkmaz zaten.

Arkadaşım bu adam zamanında MİT'te görev almış bir insan. Yani bu adamın bu tarz bir şeyden bilgisi olabilir diye düşündüm. :D

MİT'te çalışan her insan bomba imhacı değil ya hani polis gibi düşün bazı polisler ana bina da kalır bilgi verir bazıları sivil şekilde gezer bazıları da normal polis kıyafetiyle gezer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı