RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 14 Şubat 2021 #11 muzan dedi: Emulatör kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam EBA'yı yüklemek için bluestack uygulamasını indirdim ve boşluğuma gelip kendi mailimi yazdım. Yeni bir mail oluşturmam gerekiyordu. Nemai dedi: Etkinliği kontrol et seçeneğinden cihazı atın. Şifrenizi değiştirip 2 aşamalı kimlik doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde uyarı verdi. İki faktörlü açık ayrıca telefonumda şu an kapalı. Dosya Ekleri 1613318801419.png 6,2 KB · Görüntüleme: 51
muzan dedi: Emulatör kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam EBA'yı yüklemek için bluestack uygulamasını indirdim ve boşluğuma gelip kendi mailimi yazdım. Yeni bir mail oluşturmam gerekiyordu. Nemai dedi: Etkinliği kontrol et seçeneğinden cihazı atın. Şifrenizi değiştirip 2 aşamalı kimlik doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde uyarı verdi. İki faktörlü açık ayrıca telefonumda şu an kapalı.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 14 Şubat 2021 #12 RamooY dedi: Maalesef hocam EBA'yı yüklemek için bluestack uygulamasını indirdim ve boşluğuma gelip kendi mailimi yazdım. Yeni bir mail oluşturmam gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Emulatörü android cihaz olarak algıladığı için bu uyarıyı alıyorsun. Ortada korkulacak bir durum yok. Hesabın çalınmadı.
RamooY dedi: Maalesef hocam EBA'yı yüklemek için bluestack uygulamasını indirdim ve boşluğuma gelip kendi mailimi yazdım. Yeni bir mail oluşturmam gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Emulatörü android cihaz olarak algıladığı için bu uyarıyı alıyorsun. Ortada korkulacak bir durum yok. Hesabın çalınmadı.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 14 Şubat 2021 #13 muzan dedi: Emulatörü Android cihaz olarak algıladığı için bu uyarıyı alıyorsun. Ortada korkulacak bir durum yok. Hesabın çalınmadı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam iyi forumlar.
muzan dedi: Emulatörü Android cihaz olarak algıladığı için bu uyarıyı alıyorsun. Ortada korkulacak bir durum yok. Hesabın çalınmadı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam iyi forumlar.