Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 20 Ekim 2020 #1 Her şey fotoğrafta. Bu doğru mu? Driva’a giriş yaptıktan 1-2 saat sonra bu geldi. Musallat oldular, ne çözüm bulmam lazım?
Her şey fotoğrafta. Bu doğru mu? Driva’a giriş yaptıktan 1-2 saat sonra bu geldi. Musallat oldular, ne çözüm bulmam lazım?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.324 Makaleler 30 Çözümler 10 20 Ekim 2020 #2 Engelle butonu yok mu? Bas gitsin. Artı 0 Eksi
TheGodnessss Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 75 20 Ekim 2020 #3 Hocam uzun zamandır bizim servisimizi ziyaret etmedin diyor ve senin hesabı sileceğiz 24 saat içinde diyor kısaca engel atın geçin. Artı 0 Eksi
Hocam uzun zamandır bizim servisimizi ziyaret etmedin diyor ve senin hesabı sileceğiz 24 saat içinde diyor kısaca engel atın geçin.
KS KS Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 20 Ekim 2020 #4 TheGodnessss dedi: Hocam uzun zamandır bizim servisimizi ziyaret etmedin diyor ve senin hesabı sileceğiz 24 saat içinde diyor kısaca engel atın geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam profilimden oluşturduğum konulara bakarmısın? musallat oldular bıktım artık gmai’imi değiştirebiliyorum yani adını ama değiştirirsem oyunlardaki kayıtlı hesaplarıma nolur? Artı 0 Eksi
TheGodnessss dedi: Hocam uzun zamandır bizim servisimizi ziyaret etmedin diyor ve senin hesabı sileceğiz 24 saat içinde diyor kısaca engel atın geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam profilimden oluşturduğum konulara bakarmısın? musallat oldular bıktım artık gmai’imi değiştirebiliyorum yani adını ama değiştirirsem oyunlardaki kayıtlı hesaplarıma nolur?