herto Centipat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 65 14 Ekim 2021 #1 Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Çözüm S S Salvatorio 14 Ekim 2021 332005 dedi: Squid Game daveti olamayacağına göre %99.9 phising maili. Genişletmek için tıkla... Gelen SS e bakın lütfen. Gördüğünüz kadarıyla onay maili, adamın Gmail'ini birisi bir siteye kayıt olurken sallamıştır. NyanKa dedi: Orijinal epostadan gelmiş ayrıca mailde link falan yok. Genişletmek için tıkla... Anlayan anlıyor işte hocam.
332005 dedi: Squid Game daveti olamayacağına göre %99.9 phising maili. Genişletmek için tıkla... Gelen SS e bakın lütfen. Gördüğünüz kadarıyla onay maili, adamın Gmail'ini birisi bir siteye kayıt olurken sallamıştır. NyanKa dedi: Orijinal epostadan gelmiş ayrıca mailde link falan yok. Genişletmek için tıkla... Anlayan anlıyor işte hocam.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Mersin 14 Ekim 2021 #2 Her siteye e posta adresinizi yazmayın. Yoksa sonuç böyle oluyor. Artı 0 Eksi
A arab.teyyare Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 14 Ekim 2021 #3 herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Mail'in ekran görüntüsünü tam olarak atar mısınız? Artı 0 Eksi
herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Mail'in ekran görüntüsünü tam olarak atar mısınız?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Ekim 2021 #4 herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir oyun şirketiymiş Pearl Abyss. Yine de Phishing (oltalama) olma ihtimale yüksek. Herhangi bir linke tıklamadan Spam klasörüne atın. Artı 0 Eksi
herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir oyun şirketiymiş Pearl Abyss. Yine de Phishing (oltalama) olma ihtimale yüksek. Herhangi bir linke tıklamadan Spam klasörüne atın.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2021 #5 herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Gmail'in ile bir yere kayıt olunmuş, onun doğrualaması, önce bir Google translate e yazsaydın keşke. Artı 0 Eksi
herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Gmail'in ile bir yere kayıt olunmuş, onun doğrualaması, önce bir Google translate e yazsaydın keşke.
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #6 herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Bana da geldi cevap yazdım. "Oramagomaburamago" bekliyorum ne cevap yazacaklarını. Artı 0 Eksi
herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Bana da geldi cevap yazdım. "Oramagomaburamago" bekliyorum ne cevap yazacaklarını.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 14 Ekim 2021 #7 Mailin SS'ini atar mısınız? Phishing mail olabilir, tıklamayın hiçbir linkine. Artı 0 Eksi
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Ekim 2021 #8 Black Desert'in geliştirici firmasıdır Pearl Abyss, eğer Black Desert'a üye vs olduysanız ondan gelmiştir. Artı 0 Eksi
Black Desert'in geliştirici firmasıdır Pearl Abyss, eğer Black Desert'a üye vs olduysanız ondan gelmiştir.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 14 Ekim 2021 #9 herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Pearly abyss Black Desert'in yapımcı firması. Artı 0 Eksi
herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Pearly abyss Black Desert'in yapımcı firması.
NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2021 #10 herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Sanırım Koreli birisi sizin emailinizle bir siteye kayıt olmuş. Yanlışlıkla yapmış olabilir. Artı 0 Eksi
herto dedi: Bana bu mail [Pearl Abyss] 회원가입 이메일 인증 geldi ne için gelmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Sanırım Koreli birisi sizin emailinizle bir siteye kayıt olmuş. Yanlışlıkla yapmış olabilir.