İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Telefona format atıldı ve mail hesabımı girerken giriş yapamadım. Telefon numarası da kayıtlıydı ancak erişim reddedildi uyarısı verdi. Hesaplarım onun üzerineydi Instagram, Spotify vs. nasıl giriş yapabilirim yeni bir hesap açmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2023
Telefona format atıldı ve mail hesabımı girerken giriş yapamadım. Telefon numarası da kayıtlıydı ancak erişim reddedildi uyarısı verdi. Hesaplarım onun üzerineydi Instagram, Spotify vs. nasıl giriş yapabilirim yeni bir hesap açmak istemiyorum.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.431 Makaleler 49 Çözümler 12 28 Eylül 2023 #2 Hesap askıya alınmış olabilir sizin yaptığınız bir hatadan dolayı. İyi düşünün. Varsa hata ona göre yorum yapalım.
Hesap askıya alınmış olabilir sizin yaptığınız bir hatadan dolayı. İyi düşünün. Varsa hata ona göre yorum yapalım.
İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 The Tribal Chief dedi: Hesap askıya alınmış olabilir sizin yaptığınız bir hatadan dolayı. İyi düşünün. Varsa hata ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... Aklıma hiçbir hata gelmiyor biraz önrek verir misin? Belki bir şey hatırlarım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
The Tribal Chief dedi: Hesap askıya alınmış olabilir sizin yaptığınız bir hatadan dolayı. İyi düşünün. Varsa hata ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... Aklıma hiçbir hata gelmiyor biraz önrek verir misin? Belki bir şey hatırlarım.