BuraaKT Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Bir uygulamaya girmek için gelen koda bakmak için Gmail hesabıma girdim fakat hiçbir şekilde ne gelen ne de spam klasöründe bulamıyorum. Hatta eski mailleriminde silindiğini fark ettim. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bir uygulamaya girmek için gelen koda bakmak için Gmail hesabıma girdim fakat hiçbir şekilde ne gelen ne de spam klasöründe bulamıyorum. Hatta eski mailleriminde silindiğini fark ettim. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Şubat 2021 #2 Maili gönderen sitelerde sorun oluyor çoğunlukla. Kişisel bir mailden kendinize mail atmayı deneyin.
BuraaKT Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Dümdüz dedi: Maili gönderen sitelerde sorun oluyor çoğunlukla. Kişisel bir mailden kendinize mail atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... kendim mail atınca 2 3 dakika sonra geliyor. fakat sadece doğrulama değil hiçbir şekilde gelmiyor.
Dümdüz dedi: Maili gönderen sitelerde sorun oluyor çoğunlukla. Kişisel bir mailden kendinize mail atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... kendim mail atınca 2 3 dakika sonra geliyor. fakat sadece doğrulama değil hiçbir şekilde gelmiyor.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Şubat 2021 #4 BuraaKT dedi: kendim mail atınca 2 3 dakika sonra geliyor. fakat sadece doğrulama değil hiçbir şekilde gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Google desteğe ulaşmanız daha doğru olacaktır.
BuraaKT dedi: kendim mail atınca 2 3 dakika sonra geliyor. fakat sadece doğrulama değil hiçbir şekilde gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Google desteğe ulaşmanız daha doğru olacaktır.