Mail.com.tr e-mail adresime giremiyorum

mehmeticikisi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. mail.com.TR'den bir mail almiştim Epic Games için ancak bayağıdır girmiyorum ve şifremi unuttum.

1685038155548.png

Şifremi unutum deyince şöyle bir yer çikiyor. Ne dedigini tam olarak anlamadim. Maili nasıl geri alirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. mail.com.TR'den bir mail almiştim Epic Games için ancak bayağıdır girmiyorum ve şifremi unuttum.

Eki Görüntüle 1793177

Şifremi unutum deyince şöyle bir yer çikiyor. Ne dedigini tam olarak anlamadim. Maili nasıl geri alirim?

Sana ulaşmaları için şu an senin ulaşabildiğin bir e mail istiyorlar.

Sana ulaşmaları için şu an senin ulaşabildiğin bir e mail istiyorlar.

10 dk önce denedim ama hâlâ bir mail yok.

Bir şekilde eriştim şimdi de maile kod göndermiyor bak şu işe.

neyse gerek kalmadi epic games support ile konuşup yeni mail adresime geçirdim

Son düzenleme:
10 dk önce denedim ama hâlâ bir mail yok.

Bir şekilde eriştim şimdi de maile kod göndermiyor bak şu işe.

Neyse gerek kalmadi Epic Games Support ile konuşup yeni mail adresime geçirdim.

Nasıl yaptın bende 1 ton takla atıyolar yok gizlilik yok bilmem ne veremeyiz Gmail'i diyorlar Gmail adresini verseler şifreyi hatırlarım.

Merhaba şu anda Epic Games'te kayitli olan e-posta adresime erişimim yok başka bir e-posta edresine geçmek istiyorum diye başladım bana hesap adimi sordu hesap adimi verdim yeni mailini soyle dedi yeni mailimi verdim onayliyor musun dedi onayliyorum dedim sonra yeni mailime gelen linkten şifreni değiştir dedi değiştirdim ve yeni mailime geçtim yardici olan arkadaş lavender.

Merhaba şu anda Epic Games'te kayitli olan e-posta adresime erişimim yok başka bir e-posta edresine geçmek istiyorum diye başladım bana hesap adimi sordu hesap adimi verdim yeni mailini soyle dedi yeni mailimi verdim onayliyor musun dedi onayliyorum dedim sonra yeni mailime gelen linkten şifreni değiştir dedi desyiştirdim ve yeni mailime geçtim yardici olan arkadaş lavender.

Allah Allah'ya ben mailimi verdim hesabın şifresini verdim her şeyini verdim diyoki yok gizlilik kanunu bilmem ne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı