Mail gönderirken mail adresim belli oluyor

ronixd

Centipat

Mail gönderirken ismim çıkıyor, gözükmesini istemiyorum. Nasıl gizleyebilirim veya nereden değiştirebilirim? Windows'ta 4 farklı mailim var hangisinden gönderirsem göndereyim ismim çıkıyor.

Alıcı hangi mail üzerinden e-posta geldiğini görür, bunu kapatamazsınız.

Merhaba dostum. Oturum açın - Google Hesapları bu google sitesi sana yardımcı olabilir. Ayrıca sorunun çözülmezse yine hesap ayrıntıları kısmından düzenleyebilir veya hesabında anonim bir isim yapabilirsin.

Alıcı hangi mail üzerinden e-posta geldiğini görür, bunu kapatamazsınız.

Bunu kapatmak istemiyorum ismimi değiştirmek istiyorum. Herhangi bir nickname yapmak istiyorum. Hangi mailden attığımı görmesi çok doğal bir şey yanlış anlamışsınız sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail giderse gönderici mail adresiniz de gider.
Eğer siteniz varsa noreply@site.adr şeklinde mail oluşturup. Oradan mail atabilirsiniz.
hocam sorunum mailin gözükmesi değil ismimin gözükmesi nickname kullanmak istiyorum google hesabında baktığımda ise normal nicknamemim duruyor mail atarken gerçek ismimi gösteriyor

Outlook'da sağ üstteki profil simgenize tıklayın daha sonra profil bölümünü açın orada Ad-Soyad bölümü var onu değiştirirseniz, girdiğiniz veri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…