Mail hesabı hacklenmiş

SprytnyWilk

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 7 3800X | Anakart : MSI MPG X570 GAMING PLUS | Ekran Kartı : MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING X | RAM :CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 16 GB 3200mhz | SSD : SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB | HDD : SEAGATE 2 TB
Meslek
Öğrenci
Merhaba mail hesabım galiba hacklenmiş ekte gözüktüğü gibi mail gelmiş ne yapmam gerekiyor? Mail spam kutusuna düşmüş yeni gördüm (9 gün geçmiş). Ayrıca mail kendi hesabımdan gelmiş.

You have been hacked.

Son düzenleme:
Merhaba mail hesabım galiba hacklenmiş ekte gözüktüğü gibi mail gelmiş ne yapmam gerekiyor? Mail spam kutusuna düşmüş yeni gördüm (9 gün geçmiş). Ayrıca mail kendi hesabımdan gelmiş.

Kanka hacklenmiş olsaydın maili açamaz ve göremezdin sen sen ol bir daha böyle mail eklerini açma adam o maile tıklaman için başlığı hacklendin falan yapıyor clickbait gibi bir şey yani açıp bir de üstüne gelen herhangi bir linke tıklarsan adam seni gerçekten hackler. Bana da aynısı geldi kopyala yapıştır yapıp gönderiyorlar sazan var mı diye. 9 Eylül'de o maili sildim hala hesabım çalınmadı.

Düşün sen birini hackliyorsun hacklediğin kişiye bağıra bağıra ben seni hackledim der misin?
Hacklenirsen ruhun bile duymaz.

Aynı mail bak kopyala yapıştır yapıp önüne gelene atıyolar.

Tamamdır teşekkür ederim. Mail ek olarak değil dümdüz yazı olarak gelmiş. Benim asıl kafamı karıştıran nokta maili gönderen hesap benim hesabım alıcı hesapta benim hesabım. Orada bir tırstım mail gitti diye

Dostum adamlar öyle bir taktik geliştirmiş ki maili kimin gönderdiğini bulamıyorsun. Eğer bulabilseydin adamlar ifşa olurdu.

kimin gönderdiğini bulamıyorsun.

Hangi adresten gönderildiğini detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. Telefondaki uygulamadan oluyor mu bilmiyorum ama, bilgisayardan e-posta adresinize giriş yapıp inceleyebiliyorsunuz.

Bugün aynısı başıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…