M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar tanımadığım bir cihaz hesabıma girdi. Son 30 dakika içerisinde 10 kere şifremi değiştirdim yine de giriyor. Oturumunu kapatıyorum yine giriyor ben nasıl çözeceğim bu durumu?
Arkadaşlar tanımadığım bir cihaz hesabıma girdi. Son 30 dakika içerisinde 10 kere şifremi değiştirdim yine de giriyor. Oturumunu kapatıyorum yine giriyor ben nasıl çözeceğim bu durumu?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 Eğer önemli birşey yoksa sil hesabını.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 KeremGnyzu dedi: Eğer önemli birşey yoksa sil hesabını. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli şeyler var silemem.
KeremGnyzu dedi: Eğer önemli birşey yoksa sil hesabını. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli şeyler var silemem.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #4 Buarada herhangi bir trojan felan yok dimi?
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #5 KeremGnyzu dedi: Buarada herhangi bir trojan felan yok dimi? Genişletmek için tıkla... Trojan nedir hocam ?
KeremGnyzu dedi: Buarada herhangi bir trojan felan yok dimi? Genişletmek için tıkla... Trojan nedir hocam ?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #6 Senin bilgilerini çalan kötü amaçlı bişeyler indirirken bulaşan casus yazılımdır. Telefon mu PC mi kullandığın cihaz?
Senin bilgilerini çalan kötü amaçlı bişeyler indirirken bulaşan casus yazılımdır. Telefon mu PC mi kullandığın cihaz?
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #7 KeremGnyzu dedi: Senin bilgilerini çalan kötü amaçlı bişeyler indirirken bulaşan casus yazılımdır. Telefon mu PC mi kullandığın cihaz? Genişletmek için tıkla... Telefon.
KeremGnyzu dedi: Senin bilgilerini çalan kötü amaçlı bişeyler indirirken bulaşan casus yazılımdır. Telefon mu PC mi kullandığın cihaz? Genişletmek için tıkla... Telefon.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #8 Bir antivirüs ile tarama yapın. Kaspersky gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
C cfwfan Picopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #9 2 adımlı doğrulama olarak ne kullanıyorsunuz? SMS mi? E-posta mı? yoksa Google Authenticator gibi bir şey mi? Telefonunuza virüs girmiş olabilir mi?
2 adımlı doğrulama olarak ne kullanıyorsunuz? SMS mi? E-posta mı? yoksa Google Authenticator gibi bir şey mi? Telefonunuza virüs girmiş olabilir mi?
HarmedComrade Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #10 Hesabı 2FA ile koruma altına alın. Twilio Authy kullanmanızı öneririm.