Mail hesaplarımın adım adım çalınışı

Videonuzda çoğu bilginizi sansürlediğinizi söylemiştiniz. Bence net sansürleyemediniz biraz okunur olmuştur. Başka türlü yapması imkansız gibi virüs de yoksa.
Dediğinize katılıyorum çünkü bundan başka bir şekilde çalmasının imkanı yok Youtube böyle bir iğrenç şey olsa günde 100 bin insanın hesabı çalınırdı .

Dediğinize katılıyorum çünkü bundan başka bir şekilde çalmasının imkanı yok Youtube böyle bir iğrenç şey olsa günde 100 bin insanın hesabı çalınırdı .
Hocam videoda sadece Steam adım gözükmekte. Birde sadece bu içeriğin üretildiği hesabın maili gözükmetke fakat şahsen göz ile seçilmesinin imkanı yok, 1 saniyeden az bir miktarda gözükmekte, onun dışında hiç bir bilgim, şifrem gözükmemekte. Eğer yanlışım yoksa.

Dediğim gibi bu olay bence ya virüs ya da bilgileriniz gözüktüğü için olmuş olabilir. Başka bir fikrim yok. Ayrıca Kaspersky ile de tarama yapıp sonucu atarsanız iyi olur.

Dediğim gibi bu olay bence ya virüs ya da bilgileriniz gözüktüğü için olmuş olabilir. Başka bir fikrim yok. Ayrıca Kaspersky ile de tarama yapıp sonucu atarsanız iyi olur.
Eset ile taradım, tarama bitti hocam. 4 tane uygulama belirledi. Biris Psiphon. Vpn amaçlı, birisi Cheat Engine, oyunlarda değişiklik yapmak için. iki tanede kullanmış olduğum Torrent dosyaları için olan uygulama. Onun dışında virüs benzeri bir durum yok gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…